Primer pla de Toni Curanyes amb rostre seriós i vestit de vestit davant de focs artificials i una icona de càmera fotogràfica.
GENT

La delatadora foto d'Eugeni Villalbí: quin pla té amb Toni Cruanyes per Sant Joan?

Eugeni Villalbí i Toni Cruanyes han compartit unes fotos que delaten que han avançat la celebració de Sant Joan

Toni Cruanyes, el conegut presentador del TN de TV3, manté una relació sòlida amb Eugeni Villalbí, diputat del Parlament de Catalunya per Esquerra Republicana. La seva història d'amor és tan entranyable com discreta, fet que els ha convertit en una de les parelles més estimades de Catalunya.

La guspira entre el Toni i l'Eugeni es va encendre fa més d'una dècada, quan van ser presentats per un amic en comú durant un sopar. La vetllada va incloure un toc d'humor i confusió que va marcar el començament de la seva relació després d'una nit de discoteca.

La parella ha recorregut un preciós camí junts. L'any 2021, el Toni i l'Eugeni van celebrar el seu matrimoni i van consolidar encara més la seva família en adoptar dos nens: l'Elies i la Joana. Tot i la seva alta exposició pública, els dos han estat sempre curosos amb la privadesa dels seus fills, optant per no mostrar les seves cares en xarxes socials per protegir-los.

Toni Cruanyes i el seu marit fent-se una foto mirall

El pla que tenen Toni Cruanyes i Eugeni Villalbí per Sant Joan, a la llum

La vida familiar dels Cruanyes-Villalbí és plena de moments únics que, de tant en tant, deixen plasmats a publicacions d'Instagram. I, recentment, Eugeni Villalbí ha decidit compartir quin pla tenen per celebrar la tradicional festivitat de Sant Joan.

Toni Cruanyes i Eugeni Villalbí, com molts catalans, aprofiten aquesta data per celebrar l'arribada de l'estiu amb amics i família. El pla de la parella per a la revetlla de Sant Joan va començar amb un sopar en companyia d'amics propers.

Imatge d´una coca de Sant Joan decorada amb fruites confitades i pinyons pujada per Eugeni Villalbí, acompanyada d´un text que diu

L'elecció del menú va ser una picada d'ullet a la cuina tradicional catalana, complementada amb el toc especial de la coca de Sant Joan, un dolç típic que no pot faltar en aquesta festivitat. Amb les converses animades i el bon menjar, la nit segur que va arrencar de la millor manera. I després van optar per jugar al parxís, un tradicional joc de taula que sempre és un bon pla.

Unes fotos que revelen que Toni Cruanyes i Eugeni Villalbí han decidit quedar-se a Barcelona. Ja que en una de les fotos compartides es pot veure de fons l'hotel Arts i la Torre Mapfre.

Dues històries d'Instagram d'Eugeni Villalbí, una mostrant un paisatge urbà cap al tard amb dos gratacels i una altra mostrant un tauler de joc de taula amb fitxes de colors.

A més, Toni Cruanyes va compartir una imatge on es veuen diverses copes de vermut fent un brindis. Així que la bona beguda tampoc no va faltar en aquesta preciosa vetllada prefestiva. Tot i que no han donat cap pista sobre què faran aquesta nit, que és la veritable revetlla, tot apunta que els seus plans són a Barcelona.

➡️ Gent

Més notícies: