Muntatge de fotos de pla curt de Gabriela Guillén ia la seva esquerra Bertín Osborne
GENT

Bertín Osborne deixa clara la seva estratègia abans de ser pare amb Gabriela Guillén

Bertín Osborne ha confessat a través d'una coneguda revista quins són els passos que farà després que neixi el fill de l'empresària

Bertín Osborne ha trencat el silenci a través de la revista Diez Minutos per revelar l'estratègia que seguirà després del naixement del seu fill amb Gabriela Guillén. Tal com li ha confessat a aquesta capçalera, té previst parlar, però tot en el moment oportú.

Queden molt pocs dies perquè Gabriela doni a llum el seu primer fill, fruit de la seva polèmica i complicada història d'amor amb l'exmarit de Fabiola Martínez. Està previst que a finals de desembre, aquest mediàtic clan doni la benvinguda al seu nou integrant.

Tot i això, la relació entre els futurs pares no estaria passant per un dels seus millors moments. I prova d'això és la darrera resposta que ha rebut Gabriela per part d'una persona molt propera a Bertín Osborne.

Muntatge de fotos de primer pla de Bertín Osborne amb rostre somrient i, al costat, una imatge de Gabriela Guillén tocant-se la panxa d'embarassada
Ja queda molt poc perquè neixi el fill de Bertín Osborne i Gabriela Guillén | Europa Press, Instagram, @gabymagy, e-noticies.cat

Fa uns dies, Paloma García-Pelayo va revelar en exclusiva al programa Y ahora Sonsoles una informació relacionada amb el fill de la parella. Segons sembla, Guillén es va posar en contacte amb 'El Turronero' per proposar-li ser el padrí del seu nadó.

Però la resposta que va rebre no va ser la que esperava. "Aquesta persona, en ser tan amiga de Bertín, lògicament no volia entrar, estar al mig i veure's en una posició violenta", va confirmar la periodista.

Ara, i després de setmanes ocupant un discret segon pla, el presentador de televisió ha parlat amb la revista Diez Minutos per fer una important revelació.

Després de tot allò que ha explicat Gabriela Guillén sobre la seva relació, Bertín Osborne ha assegurat que ell també està disposat a trencar el seu silenci. Però això sí, "quan tot passi".

Bertín Osborne aclareix la seva estratègia abans del naixement del seu setè fill: vol parlar, però "quan tot passi"

Durant tots aquests mesos, Bertín Osborne sempre s'ha mantingut al marge de les qüestions relacionades amb l'embaràs de Gabriela Guillén. Tot i això, aquesta situació podria estar a punt de canviar.

Tal com ha assegurat en exclusiva Diez Minutos, el presentador de Mi casa es la tuya té previst trencar el seu silenci sobre això, però "quan tot passi". D'aquesta manera, el televisiu ha deixat entreveure que està esperant que neixi el fill de l'empresària per parlar sobre la relació que, segons ell, hi ha mantingut.

Imatge de Bertín Osborne assegut al sofà a una entrevista per Telecinco. Porta una camisa amb un estampat blau i de fons hi ha un arbre de Nadal amb llums enceses
Bertín Osborne trencarà el silenci després del naixement del seu fill | Telecinco

Bertín Osborne té molt clar el moment en què parlarà i, segons sembla, serà després del pròxim 31 de desembre. Data en què està previst que Gabriela Guillén doni a llum el seu primer fill.

A més, tot apunta que també vol esperar a conèixer els resultats de la prova de paternitat per pronunciar-se sobre la relació que tindrà amb ells. Una informació que la periodista Paloma García-Pelayo ha compartit al plató de Y ahora Sonsoles.

Fa diverses setmanes, i després de sortir a la llum les intencions de Bertín Osborne de sotmetre's a una prova de paternitat, va ser la mateixa empresària la que es va pronunciar sobre això.

Tal com va assegurar Gabriela al programa presentat per Sonsoles Ónega, el presentador no s'hi havia posat en contacte per informar-lo d'aquesta decisió:

Captura del programa 'I ara Sonsoles' de dimecres 20 de setembre
Gabriela va assegurar que se sotmetrà a aquesta prova de paternitat | Antena 3

"Ell no es va posar en contacte amb mi en cap moment. No em sento humiliada, em sento decebuda[…]Jo volia que no s'hagués conegut la notícia del meu embaràs. Volíem que ho sabés la família, però no en l'àmbit mediàtic".

No obstant això, Gabriela Guillén no va tenir objeccions a assegurar que se sotmetrà a aquesta prova, però per decisió pròpia. Sigui com sigui, Bertín Osborne sí que ha deixat una cosa clara: si finalment el fill és seu, no dubtarà a fer-se càrrec de la seva manutenció.