Muntatge de fotos de primer pla de Bertín Osborne amb rostre somrient i, al costat, una imatge de Gabriela Guillén tocant-se la panxa d'embarassada
GENT

Gabriela Guillén revela què farà quan neixi el fill que espera de Bertín Osborne

Gabriela Guillén se sincera sobre quines són les seves intencions un cop es converteixi en mare

Els darrers mesos no han estat gens senzills per a Gabriela Guillén. A només un dia de sortir de comptes, l'empresària es troba en una situació molt complicada perquè està totalment distanciada de Bertín Osborne. El presentador té molt clar que, una vegada doneu a llum, es durà a terme una prova d'ADN.

Alhora, Gabriela té fixat quin serà el seu pla un cop neixi el nadó. I és que, tal com ha revelat per a la revista Pronto, la seva intenció és marxar lluny d'Espanya.

Gabriela Guillén es confessa sobre el futur

De la nit al dia, Gabriela Guillén ha deixat a cridar l'atenció dels mitjans de comunicació i de la crònica social. Tot i que en un primer moment tot semblava indicar que la relació entre ella i Bertín era estable i que el fill que esperaven era molt desitjat, tot es va anar dissipant.

Primer pla de Gabriela Guillén amb el rostre molt seriós
Gabriela vol anar-se'n fora d'Espanya una vegi sigui mare | GTRES

L'artista es distanciava de Guillén en veure els seus moviments amb la premsa, i els posats robats que estava fent a les revistes del cor. Després d'això, la Gabriela va decidir recular i desvincular-se dels mitjans. Demà, 31 de desembre, Gabriela sortiria de comptes si tot va segons el que estava previst.

L'empresària ha concedit una entrevista per a la revista Pronto on ha confessat com es troba ara que és a punt de donar a llum. Segons ha revelat, l'estrès l'estaria afectat molt. “Es manifesta en dolors i contraccions. Els metges m'han prohibit que tingui emocions fortes. Estic molt vulnerable i molt sensible”, assegurava.

La Gabriela té clar quins seran els següents passos que prendrà un cop arribi el nadó a la seva vida. I és que l'empresària vol marxar lluny.

Gabriela Guillén vol posar terra pel mig

Gabriela revela a la revista anteriorment citada que vol anar-se'n d'Espanya un cop neixi el nadó. “Quan neixi el meu fill vull anar-me'n lluny. O això espero”, confessa.

Potser, entre els plans de Gabriela, està marxar a Costa Rica una temporada amb la seva família. L'empresària es mostra agraïda per tot l'afecte i el suport que està rebent per part dels seus. “Gràcies a Déu hi ha al meu costat persones que em cuidaran molt, a mi i al meu nadó”, confessa.

Gabriela Guillén amb ulleres de sol al costat d'un taxi acudint a l'hospital
Gabriela ha trobat el suport necessari a la seva família | Europa Press

Mentrestant, Bertín Osborne continua esquivant els mitjans de comunicació i no sembla que hagi de canviar de postura. El presentador s'ha mostrat contundent amb els periodistes i reporters que han estat seguint els seus passos els últims mesos.