Muntatge de fotos de primer pla de Rocío Carrasco i Alejandro Sancho, tots dos amb rostre seriós
GENT

El testimoni d'Alejandro Sancho posa el focus sobre el que va passar amb Rocío Carrasco

El que ha suscitat l'entrevista de l'Alejandro Sancho torna a col·locar el focus sobre l'error que es va cometre amb Rocío Carrasco o Bárbara Rey

L'Alejandro Sancho, fill de la María Jiménez, concedia ahir la seva primera entrevista a la televisió després de la mort de la seva mare al programa ¡De Viernes!

El fill de l'artista de Se Acabó ha seguit els passos d'altres fills de famosos com Ángel Cristo Jr., Fran Rivera o Rocío Carrasco. De nou, els platós de televisió es converteixen en l'escenari per denunciar públicament episodis de maltractaments.

Tot i això, alguns comentaris que es van abocar durant l'entrevista d'Alejandro Sancho han sembrat polèmica a les xarxes socials. Gran part públic va veure com, de nou, es posava en dubte els maltractaments que va patir la María Jiménez.

Això no és nou, ja que ja ha passat recentment amb altres casos mediàtics com el de la Bárbara Rey o la Rocío Carrasco.

Muntatge de fotos de primer pla de María Jiménez somrient i, darrere, en blanc i negre, una imatge del seu fill, Alejandro Sancho amb rostre neutre
Alejandro Sancho, fill de María Jiménez, ha trencat el silenci | GTRES, Europa Press, e-noticies.cat

L'entrevista de l'Alejandro Sancho sembra la polèmica

Alejandro Sancho trencava el seu silenci en la darrera emissió de De viernes. El noi va narrar els maltractaments que la seva mare va rebre per part de Pepe Sancho. La mateixa Maria ho havia explicat durant els seus últims anys, però aquesta vegada li tocava al seu fill exposar el que va viure en aquella casa.

Recordem que la Maria va crear la seva pròpia fundació per a les víctimes de violència de gènere el 2022. Aquesta vegada, l'Alejandro decidia parlar i explicar com va viure la seva infància en aquell infern en què es va convertir la seva llar. Però no es va lliurar del judici dels col·laboradors i dels espectadors, per bé i per mal.

La denúncia pública als platós de televisió és una cosa que hem vist diverses vegades per part de diverses cares conegudes del nostre país. En els darrers temps, la Rocío Carrasco també recorria als platós per explicar el que havia viscut. Els mateixos passos va prendre la Bárbara Rey en relatar l'infern que va arribar a viure amb Ángel Cristo.

Tot i això, quan es parla del testimoni d'una víctima de maltractaments a la televisió, s'acaba caient en errors. Ahir, durant l'emissió del programa, José Manuel Parada, que estava de col·laborador, va sembrar la polèmica amb els comentaris. “No ens podem quedar només amb una versió” o “és que ella era una santa i ell un dimoni?”, en van ser alguns.

Alejandro Sancho, fill de María Jiménez, amb rostre seriós, assegut al plató del programa de Telecinco 'De Viernes'
El que ha passat a l'entrevista d'Alejandro Sancho sembra polèmica | Mediaset

Això ha creat un clima de crispació molt notable a les xarxes socials, ja que assenyalen que aquest tipus de comentaris tendeixen a una conducta negacionista que invalida el discurs de la víctima.

Això no és la primera vegada que es veu a la televisió, ja que el mateix va passar en el seu dia amb la Rocío Carrasco o la Bárbara Rey. De nou, les comparacions no han trigat a veure la llum fent paral·lelismes entre aquests casos mediàtics.