Fotomuntatge de Gabriel Rufián amb una imatge del seu primer fill
GENT

Gabriel Rufián i el seu primer fill, fruit de la seva relació amb Mireia Varela

Gabriel Rufián i Marta Pagola acaben de ser pares del seu primer fill en comú. El polític repeteix paternitat per segona vegada

Gabriel Rufián ha estat pare per segona vegada. De fet, va ser dilluns passat quan el portaveu d'Esquerra Republicana i Marta Pagola van donar la benvinguda al seu primer fill en comú. Es tracta del segon fill del català, ja que va tenir el Biel en la seva relació anterior.

Davant d'aquest nou i esperat naixement, va cridar molt l'atenció un petit detall que van destapar les periodistes Laura Fa i Lorena Vázquez. I és que Gabriel Rufián i la seva parella han decidit posar Pagola com a primer cognom del nen. És a dir, el de la seva mare.

D'aquesta manera, el nounat es diu Leo Pagola Rufián. A més, les mamarazzis van anunciar que el polític estaria absent unes setmanes de l'ull públic, ja que hauria agafat la baixa per paternitat.

Biel, el primer fill de Gabriel Rufián

Abans que Gabriel Rufián i la cap de premsa del Partit Nacionalista Basc comencessin la seva relació, el d'Esquerra Republicana estava amb Mireia Varela. Finalment, van decidir posar punt final a la seva relació i, segons es va publicar, va ser una ruptura molt dolorosa. Especialment per a ella.

I és que Mireia Varela no va trigar a trencar el seu silenci públicament i va posar damunt la taula com de malament ho estava passant després de trencar amb el català.

"Li vaig plorar cada dia, tardes i nits. Li vaig suplicar mil perdons i desitjo cada hora el seu retorn. Centenars de nits d'insomni. Patiment incommensurable. Aïllament del món", va començar.

"Dolor per la gent que m'envoltava. Incomprensió del proïsme, teràpies i medicació. Discussions sense fi. Dolor, dolor i més dolor", va lamentar. Davant d'aquestes dures declaracions, tot feia pensar que la relació no va acabar de la millor manera.

Tot i això, diuen que el temps tot ho cura i amb el pas dels anys, tot apunta que les aigües han tornat a la seva llera. Com hem dit anteriorment, el Biel és el primer fill de Gabriel Rufián i, sovint, el polític comparteix imatges amb el nen a través d'Instagram.

Ara comença una nova aventura per als pares acabats d'estrenar, els quals es van casar a Irun el 2022. Una cerimònia en què van assistir diverses personalitats de l'àmbit polític com Oriol Junqueras o Joan Tardà.