Fotomuntatge de Bad Gyal i el seu possible nou xicot
GENT

El nou xicot de Bad Gyal: model, de Madrid i totes les seves fotos

Bad Gyal, s'ha convertit en tota una estrella internacional i ara se la relaciona amb un model madrileny

Bad Gyal, és una de les cantants del moment. La filla del famós actor de la televisió pública de Catalunya, Eduard Farelo, gaudeix d'un exèrcit de fans que l'acompanyen allà on va. Ara es relaciona la catalana amb un famós model.

Alba Farelo, coneguda com a Bad Gyal, va trencar amb la seva parella l'any passat. Així, mesos després de la ruptura, va compartir unes imatges amb un famós model: Jorge Rodes. Davant les instantànies, els seus seguidors van sumar 2+2 i van suposar que es tractava del seu nou xicot.

Al vídeo compartit per la cantant, el qual va ser publicat a les seves stories d'Instagram, Bad Gyal apareixia besant Jorge Rodes. Unes entranyables imatges que feien pensar que ja havia superat la seva relació anterior.

Qui és Jorge Rodes, xicot de Bad Gyal?

No es coneixen gaires detalls de Jorge Rodes, actual parella de Bad Gyal. Segons hem pogut saber, és un model madrileny, natural de la localitat de Las Rozas. El que sí que ha sortit a la llum és el seu compte d'Instagram i hem pogut veure algunes de les seves fotografies.

El cert és que tal com hem pogut veure, el xicot de Bad Gyal no és gaire actiu a les seves xarxes socials. Només compta amb cinc instantànies publicades al seu compte d'Instagram, encara que té gairebé 5.000 seguidors.

Entre les seves seguidores, evidentment hi ha Bad Gyal. Tot i això, hem pogut veure que la cantant no ha comentat cap publicació del seu xicot. És possible que la parella vulgui portar la seva relació en la més estricta intimitat, ja que fa molt que no comparteixen fotos junts.

A més, Bad Gyal no acostuma a parlar públicament de les seves parelles. Tot i això, fa aproximadament tres anys, la cantant va llançar el tema 'Aprendiendo el sexo' i al videoclip de la cançó apareixia la seva parella anterior.

Bad Gyal i la seva germana petita famosa

Bad Gyal, no és l'única filla artista d'Eduard Farelo. Actualment, dins del panorama musical català, també està començant a destacar l'Irma, el nom artístic del qual és Mushkaaa.

Fotomuntatge d'Eduard Farelo amb la seva filla Irma Farelo
Eduard Farelo i l'Irma, pare i germana petita de Bad Gyal. | TV3, Instagram, @mushkaaa__

D'aquesta manera, tant Bad Gyal com la seva germana Irma ja són més famoses que el seu pare.