Muntatge en primer pla de Malú i Albert Rivera
GENT

La frase de Malú sobre la seva filla amb Albert Rivera que respon a la gran pregunta

Després de moltes especulacions i rumors sobre la separació entre Malú i Albert Rivera, l'artista es despulla com mai a la seva última cançó

Malú ha tornat amb més força que mai al panorama musical i també al social. L'artista oferia una incendiària entrevista amb el Risto Mejide on se sincerava sobre la ruptura amb l'Albert Rivera i l'arribada al món de la seva filla en comú. Això passa just després de la sortida de la seva nova música, on les seves lletres responen també al moment que ha travessat durant aquests darrers temps.

A través del tema Ausente, cançó que ella mateixa va confirmar que anava per la seva ruptura amb l'Albert, la Malú posa les cartes sobre la taula. En aquest single, la Malú arriba fins i tot a fer esment sobre la seva filla en comú amb l'expolític, llançant així una mica de llum a tot el que ha passat.

La reveladora frase de Malú que fa al·lusió a la seva filla a la seva última cançó

Si alguna cosa ha caracteritzat sempre a la Malú és que ha estat hermètica respecte a la seva vida privada. Això sí, l'artista recorre a la música per reflectir cadascun dels moments que travessa. “Malú s'ha fet un Malú”, va revelar a la seva entrevista a Viajando con Chester.

Albert Rivera i Malú amb les seves filles
Malú parla sobre la seva petita a la cançó 'Ausente' | Europa Press

La Malú assegurava que, pel que fa a la seva cançó Ausente, s'havia sincerat sobre la seva relació amb l'Albert Rivera i la ruptura posterior. La cantant li dedica alguns dards sobre com va ser la separació. Entre algunes de les perletes, podem trobar: "No entenc per què em sento tan sola quan estic amb tu" o fins i tot "ets un estrany que passeja per casa meva".

Però això no queda només aquí. Entre les frases d'aquesta cançó sembla que també n'hi ha una que fa una menció especial a la seva filla en comú, tal com apunten des de La Roca.

La frase en qüestió és: "Passi el que passi, ella va primer". Una reveladora frase que, sens dubte, respon a la gran pregunta sobre com és la relació actual entre l'Albert Rivera i la Malú.

Malú va parlar sobre el que va suposar la seva filla en la relació

Aquesta darrera setmana, la cantant també se sincerava sobre la maternitat i l'arribada al món de la seva filla.

La Malú va ser molt contundent en les paraules, i no va dubtar a afirmar que "l'arribada d'un fill multiplica el que hi havia a la parella, sigui bo o dolent". A més, ha assegurat que "separa. Separa molt".

Captura de 'Viajando con Chester' amb Risto Mejide i Malú asseguts en un sofà marró mentre parlen
Malú parla sobre què va suposar l'arribada al món de la seva filla | Mediaset

L'artista va matisar les seves paraules i va afirmar que "si les dues persones no són al mateix lloc, crea un món".

La Malú també deia que no es considerava una persona "rancorosa", però sí "venjativa". A més, la cantant sosté que "mai podràs 'trencar' del tot amb aquesta persona". Per això la Malú prefereix oblidar el motiu de "per què ens separem" i quedar-se amb el record de "per què la vam tenir".