Primer pla de Jorge Javier Vázquez amb rostre molt seriós en un plató de Telecinco

La frase de Jorge Javier Vázquez sobre María Teresa Campos confirma les sospites

Jorge Javier Vázquez l'ha pronunciada al seu nou programa, 'Cuentos Chinos'

Jorge Javier Vázquez està afrontant una nova etapa professional. Després de les cancel·lacions de Sálvame i el Deluxe, ha tornat a la televisió amb un altre format: Cuentos Chinos. Un espai que, de moment, no aconsegueix ser líder d'audiència, però que està triomfant a les xarxes socials.

Jorge Javier Vázquez en aquest programa ha abordat diferents temes i, entre ells, la mort de María Teresa Campos. A l'hora de tractar aquest trist assumpte, ha pronunciat unes paraules que han deixat clara una cosa que se sospitava. Exactament, que estimava molt la presentadora i que la tenia com un referent laboral.

Jorge Javier Vázquez confirma el que tothom pensava: té un gran afecte a María Teresa Campos

Jorge Javier Vázquez ha lamentat moltíssim la mort de María Teresa Campos. De fet, va decidir trencar el seu silenci a les xarxes per dedicar-li unes paraules plenes d'emoció i afecte. I és que, tal com ha tornat a quedar demostrat a Cuentos Chinos, ell l'estimava i l'admirava a parts iguals.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

El presentador català ha confirmat allò que sospitava: que, malgrat els conflictes que hagi pogut tenir amb la mare de Terelu, era algú important per a ell.

En concret, Jorge ha deixat de manifest aquest amor que sentia per La Campos al seu nou programa durant una entrevista a Bárbara Rey. Aquesta ha exposat sobre la malaguenya: “En els últims temps, ella no es va comportar gens bé, però bé, després ens vam reconciliar”. Després d'això, ell ha decidit afegir-hi alguna cosa.

Captura del programa 'Contes Xinesos' amb Jorge Javier Vázquez entrevistant Bárbara Rey
Jorge Javier Vázquez, igual que la seva convidada, s'ha manifestat sobre La Campos | Mediaset

Vázquez ha pronunciat unes paraules que han estat molt aclaridores sobre el que sentia per la difunta presentadora. En efecte, ha exposat: “Mira que les he tingudes jo grans amb Teresa… Però l'important és el record que ens queda de la gent i el que ens en queda és indiscutible”.

En aquest punt, és quan ha pronunciat la frase que resumeix els seus sentiments cap a Teresa: "Sense cap dubte, era una mestra de l'entreteniment”.

María Teresa Campos somrient quan va rebre la Medalla d'Or del Mèrit del Treball, a Madrid (2017)
Jorge Javier Vázquez ha deixat molt clar que estimava i admirava Teresa | Europa Press

Aquesta ha estat la manera com ha deixat molt clar que l'estimava i la respectava molt com a experta de la televisió. Sí, que per a ell és la pionera i la que ha ensenyat moltes generacions posteriors què significa divertir el públic. Vaja, que és història de la tele al nostre país.

Davant d'això la convidada ha manifestat: “Com a professional, jo crec que ella és inigualable. No he vist cap dona que hagi substituït en horaris els moments de Teresa. Fins ara no he vist ningú que s'hi pugui comparar”.

Jorge Javier Vázquez critica el que va passar després de la mort de Campos

Jorge Javier Vázquez, a més de mostrar els seus sentiments cap a la difunta presentadora, ha criticat obertament una cosa que va passar les hores següents a la seva mort. Bárbara ha tret el tema exposant que li va semblar fatal que Alessandro Lequio digués que només hi ha una reina dels matins i aquesta és Ana Rosa.

Després d'aquesta opinió, el català l'ha ratificat qüestionant l'italià: “Quina necessitat d'enfrontar-se quan totes dues tenen trajectòries indiscutibles?”. A això Rey ha afegit: “Per a mi, Teresa, en tot el temps que va estar triomfant, va ser la reina dels matins. Cadascuna té el seu lloc i em va semblar molt lleig el que ell va dir i li ho dic”.

“Li ho hauria dit en aquell mateix moment, però no el tenia davant per fer-ho. Per això, ho dic ara. No era moment de dir una cosa d'aquella mena, perquè Campos havia mort aquella mateixa matinada, i em sembla molt fort i desagradable”.

Captura del programa 'Contes Xinesos' amb Bárbara Rey
Jorge Javier Vázquez i Bárbara Rey han qüestionat les paraules de Lequio | Mediaset