Primer pla del presentador Jorge Javier Vázquez mirant a càmera molt sorprès al plató de 'Gran Hermano VIP'

Així és el nou Jorge Javier Vázquez, que tant està donant de què parlar

Dilluns vam presenciar l'esperat retorn de Jorge Javier Vázquez a Telecinco

"Aquesta vegada pensava que no ho explicava. Estic molt feliç en aquest plató tan gran, tan oriental, tan xinès i tan vermell. El vostre estimat líder es dirigirà al seu poble, o sigui a vosaltres, per dir tot el que heu de pensar. Per primera vegada faré cas a alguna cosa que em deia el meu pare: 'No et fiquis en política'. I no em posaré”.
Això no són 'contes xinesos'. Aquestes han estat les primeres paraules d'un renovat Jorge Javier Vázquez en la seva esperada reaparició a la televisió després de gairebé quatre mesos de baixa i després del final de 'Sálvame' després de catorze anys d'emissió.

Plató de Contes Xinesos amb Jorge Javier Vázquez a Telecinco
Jorge Javier va deixar unes declaracions a les seves xarxes socials abans de començar el programa | Mediaset

El presentador no va deixar indiferent ningú amb els seus comentaris

Rient-se de si mateix i amb nou look, ha assegurat que no torna amb ànims de "revengisme" ni de "venjança", però la veritat és que durant el seu discurs inicial ha deixat anar caire al darrere cap als mateixos programes companys de cadena. Una cosa que només ell i dos més es poden permetre fer sense que tingui conseqüències: "He passat per molts estats d'ànim durant la baixa mèdica: ràbia, ira, desengany, però vaig ser capaç de lligar caps i de saber exactament què va passar i els qui van participar-hi. ”, ha assegurat de forma contundent, donant a entendre que va trobar respostes a alguna cosa que de primeres li va trastocar força psicològicament.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!


I compte, per a tots aquells que pensaven que tenia mala relació amb la nova cúpula... res més lluny de la realitat: “Estic aquí pel suport que m'ha donat el Conseller Delegat de Mediaset, Alessandro Salem, i vinc amb una única missió: entretenir”. Diu que no es ficarà en política (cosa que dubto que complirà), ha qüestionat la vàlua d'alguns dels col·laboradors que han treballat a la cadena durant aquest estiu, als quals ha qualificat de " avorrits", i li ha demanat a la gent que no treballa que "almenys no enredi". Torna guerrer, encara que no tan radical com altres vegades.

Jorge Javier, presentador de Contes Xinesos a Telecinco
S'esperava amb moltes ganes el retorn del presentador | Mediaset

Un format molt renovat i diferent del que estem acostumats


De moment, el pensament únic sembla no estar del tot present. Hauran après? L'humor predomina i el to és força diferent dels que ens han acostumat en els darrers dos anys. I això és un bon senyal.
Qui diria que Jorge Javier i Celia Villalobos (col·laboradora i expolítica oposada ideològicament al català) acabarien rient junts?

Qui diria que, després de la tempestat i la guerra existent entre productores, Jorge i Anabel Alonso acabarien convidant Ana Rosa Quintana o Alberto Núñez Feijóo a ser dos dels convidats de 'Contes Xinesos'?
Per bé o per mal, hi ha Jorge Javier Vázquez per a estona.