Plànol curt d'Antonio David Flores amb cara d'enuig al plató de 'Sálvame'

La frase d'Antonio David sobre el judici de Rocío Carrasco que en tanca els dubtes

Antonio David Flores l'ha pronunciada tot just ha sortit dels jutjats

Antonio David Flores està de constant actualitat per la seva controvertida ruptura amb Marta Riesco i perquè ha guanyat Telecinco la seva demanda per acomiadament nul. Però aquestes últimes hores ho és per un altre motiu. En concret, pel que ha passat a la vista pel procés judicial que té obert contra la seva exdona, Rocío Carrasco.

Antonio David al sortir del jutjat ha pronunciat una frase que deixa molt clara alguna cosa. Exactament, que podria haver canviat 'd'estratègia', perquè no el beneficia de cara a la galeria.

Antonio David Flores pronuncia unes breus paraules que aclareixen els dubtes

El pare de Rocío Flores ha tingut aquesta setmana una cita molt important. I és que estava previst que dimarts passat es veiés les cares amb Carrasco als Jutjats Penals de Madrid. Tot perquè es posava en marxa el judici contra ella per un presumpte delicte d'abandó de família.

Aquest procés pretenia dirimir-se davant un jutge després que Antonio David i més tard el seu fill, David, la denunciessin. Sí, per no haver passat la pensió pertinent al jove durant uns 40 mesos. Per això, se li demana uns 19 000 € de multa i un any de presó.

El malagueny va anar a primera hora del matí a la seu judicial. Ho va fer en companyia d'una lletrada del bufet del seu advocat i també dels dos fills grans. David perquè era la part demandant i Rocío Flores perquè havia de declarar.

Antonio David Flores arribant al jutjat Penal de Madrid amb el seu fill David Flores Carrasco per al judici contra Rocío Carrasco per un presumpte delicte d'“abandonament de família”, a 28 de juny de 2023, a Madrid
Antonio David Flores va arribar al jutjat en companyia dels seus fills | Europa Press

L'expectació era màxima perquè suposava que Carrasco es tornaria a veure amb els seus fills, amb els quals no hi té relació des de fa anys. Tot i que la trobada finalment no s'ha produït, ja que ella no s'ha presentat. La situació ha propiciat que, per tant, el jutge hagi suspès la vista i ara hagi de cercar una nova data perquè se celebri.

Aquesta circumstància ha fet que Antonio David hagi sortit pocs minuts després d'entrar, cosa que ha agafat per sorpresa tothom. Tant és així que la premsa li ha preguntat: “Què ha passat?”. Al que ell ha contestat amb un breu: “Fins després, nois”.

“No et puc dir res”.

Antonio David Flores sortint del jutjat Penal de Madrid juntament amb el seu advocat, Iván Hernández, després de suspendre's el judici contra Rocío Carrasco per un presumpte delicte d'“abandonament de família”, a 28 de juny de 2023, a Madrid
Antonio David Flores ha topat amb la inesperada absència de Rocío Carrasco | Europa Press

D'aquesta manera, l'excol·laborador de Sálvame ha exposat que no explicaria res i que no parlaria de la seva ex. I això ha generat debat, ja que per a alguns ha optat pel silenci perquè hi està 'obligat' tractar-se d'un assumpte judicial.

Però, per a altres la seva actitud forma part d'una estratègia que fa un temps que està posant en pràctica. Aquesta es tracta que hauria optat per no tornar a referir-se a Carrasco perquè públicament a ell no el beneficia. I perquè el posa al disparador quan està a punt d'asseure's a la banqueta per un delicte d'insolvència punible, després d'una demanda.

Primer plànol de Rocío Carrasco amb una expressió seriosa
Antonio David Flores ha preferit no esmentar-la | Telecinco

Antonio David Flores coneix l'encreuament d'acusacions a les xarxes

Antonio David Flores és conscient que l'absència de la seva exdona a la vista ha provocat un autèntic enrenou a Twitter.

D'una banda, hi ha els que l'acusen de no presentar-se per ser una covard i es posen al seu costat. Ho fan amb missatges com: “Això és un maltractament públic als seus dos fills. Un maltractament emocional, sobretot, David”.

“I la justícia es queda tan panxa. Vergonya de la justícia d'Espanya” i “Tothom menys Rocío sabia que era el judici. Té nassos”.

Muntatge de fotos de primer pla d'Antonio David Fores i Rocío Carrasco amb diners de fons
Antonio David és conscient que el que ha passat ha transcendit a xarxes socials | e-noticies.cat

D'altra banda, hi ha els que han informat que si no hi ha assistit ha estat simplement perquè no havia rebut la pertinent notificació a casa seva. L'han recolzada, i han atacat l'Antonio amb tuits com aquests: “Ella no ha estat comunicada correctament. I, en ple dret, no assisteix al judici” i “El ser rebent de la seva pròpia medicina”.