Primer pla de Carmen Sevilla en una imatge d'arxiu

Augusto Algueró confirma el secret a veus sobre el funeral de Carmen Sevilla

Augusto Algueró ha trencat el seu silenci per enviar un missatge emotiu

Augusto Algueró ha mantingut sempre la mateixa postura des que Carmen Sevilla va emmalaltir el 2006. Va decidir ingressar-la en un centre especialitzat el 2015 i a partir d'aquell moment es va posar fil a l'agulla. Va traçar un pla perfecte perquè ningú no tingués accés a la seva mare, però en tenia un bon motiu: volia protegir-la.

Augusto Algueró ha evitat que es filtrin informacions sobre Carmen perquè és una gran estrella i vol que el recordin com a tal. Per això ha trencat el silenci, és la primera vegada que parla en molt de temps i ha deixat les coses clares. Ha confirmat un secret que feia hores que estava en circulació: com serà el funeral de Carmen.

Augusto, seguint l'estela dels últims anys, ha pensat que el millor és que el funeral sigui íntim i privat. No vol soroll, però agraeix a tots els mitjans que s'hagin preocupat i interessat per la situació.

Imatge d'Augusto Algueró i Carmen Sevilla
Carmen Sevilla sempre ha estat acompanyada pel seu fill | Europa Press

"Ara ha arribat el final i ens toca acomiadar-nos-en, ho farem d'una manera estrictament íntima i familiar. Sé que respectareu la nostra voluntat, tal com heu fet fins al moment. Agraïm moltíssim la vostra comprensió i tot el vostre afecte”.

Augusto Algueró confirma els darrers rumors

Augusto ha estat amb Carmen Sevilla fins a l'últim moment i vol agrair tot l'afecte que ha rebut. Això sí, des de la distància perquè mai no ha volgut participar en res que tingui a veure amb la vida mediàtica de Sevilla.

“Vull agrair la dedicació i la professionalitat de l'equip mèdic que ha estat tractant la meva mare a la Fundació Jiménez Díaz i a la Direcció i tot el personal que l'ha cuidat durant els darrers anys a la residència Orpea Aravaca. Em quedo molt en pau que, com a catòlica que era, hagi rebut l'extremunció abans de la seva mort”.

Foto de Carmen Sevilla a Madrid
Carmen Sevilla feia molt de temps que lluitava | GTRES

Algueró ha explicat que les restes mortals de Carmen Sevilla es troben al Tanatori de Pozuelo de Alarcón, Madrid. Reconeix que el procés ha estat “llarg i dolorós”, però admet que ha estat ben acompanyat.

“També vull agrair enormement totes i tots els amics, companyes i companys de professió, públic i professionals dels mitjans de comunicació, l'interès i la preocupació que heu mostrat cap a la meva mare en tot moment”.