Primer pla de Jesulín de Ubrique mirant a càmera

Frank Blanco i María Verdoy anuncien la darrera notícia de Jesulín de Ubrique

Frank Blanco ha donat l'exclusiva de Jesulín amb la seva companya Maria Verdoy des del plató de ‘Fiesta’

Frank Blanco està exercint de substitut d'Emma García al capdavant de Fiesta. I ho està fent en companyia de María Verdoy, col·laboradora habitual del programa.

El Frank i la María es troben mantenint molt bé les audiències habituals del format gràcies a la seva professionalitat. Encara que també a les notícies que estan donant. Entre aquestes, han ofert una última de Jesulín d'Ubrique que ha deixat bocabadat tothom.

Frank Blanco i María Verdoy donen l'exclusiva més inesperada de Jesulín

Frank Blanco i la seva companya María Verdoy estan abordant temes del cor molt controvertits els dies que porten al capdavant de Fiesta. Així, han tractat des dels deutes amb Hisenda de Raquel Bollo fins a la situació en què es troba Daniel Sancho.

Però, a més, han donat una notícia sorprenent sobre el pare d'Andrea Janeiro, Jesulín. Han afirmat que el torero té un pla professional imminent entre mans que ningú no imaginava.

Frank ha estat l'encarregat de donar-ho a conèixer: “Jesulín de Ubrique torna a les arenes. Aquesta és la informació exclusiva i sabem quan i on. Exactament, succeirà el proper 15 d'agost a Mozoncillo, província de Segòvia”.

En aquest punt, un cop provocada l'estupefacció de companys i públic, Blanco ha volgut donar més dades. Ha dit: “Es tracta d'una correguda benèfica. I, a més, torejarà amb una altra gran figura del toreig com és Finito de Córdoba”.

Captura de 'Fiesta' amb Frank Blanco i María Verdoy com a presentadors el 5 d'agost de 2023
María Verdoy i Frank Blanco han deixat perplexos a tothom amb la seva informació sobre Jesulín de Ubrique | Mediaset

A això, María Verdoy ha afegit: "Esperadíssima aquesta volta aquell 15 d'agost, que és festiu, però serem aquí". I Blanco ha puntualitzat: “Estarem en aquesta correguda amb una càmera”.

Després d'això, els col·laboradors han decidit intervenir i opinar sobre aquest inesperat retorn a les arenes de Jesulín. Ho han fet amb comentaris com “Quantes vegades ha tornat després de la seva retirada? Perquè l'hem vist torejar més d'una vegada i més de dues. Això sí, és cert que no ha tornat a torejar amb vestit de llums”.

“Encara que bé, el que agrada és que, per fi, surti de casa seva, que el puguem veure i que li puguem preguntar el que volem”.

Els que també han reaccionat han estat els internautes, que no han dubtat a opinar sobre això. I la veritat és que hi ha punts de vista per a tots els gustos. Per exemple, es poden llegir comentaris com “El que faltava per al duro” i “Ostres, està tes, perquè si no, no torna als toros”.

Jesulín reapareixerà quan més estava allunyat del focus mediàtic

Jesulín, com han explicat Frank Blanco i María Verdoy, té així previst tornar a posar-se davant d'un bou. D'aquesta manera, es retrobarà amb la professió que li ha donat tants èxits i moments de glòria. I ho farà en un moment en què està absolutament centrat en la seva vida personal.

El torero d'Ubrique, des que va néixer el quart fill, ha optat per focalitzar-se al màxim en la seva faceta familiar. Això l'ha portat a allunyar-se dels focus i a dedicar-se a la cura del nen, de la dona i dels fills. Com també de la resta del clan i, per descomptat, de la finca.

L'única excepció que ha fet en aquest sentit ha estat acceptar la suculenta oferta per esdevenir concursant de Masterchef Celebrity. Un programa que ja ha estat gravat i que ens permetrà descobrir aviat com es mou entre els fogons.

Jesulín d'Ubrique cuinant amb rostre concentrat en el rodatge del programa 'Masterched Celebrity 8' a Formentera
Jesulín de Ubrique, després del seu pas per 'Masterchef Celebrity', tornarà a torejar | GTRES

Hi ha curiositat, per tant, per tornar a veure Jesulín davant de les càmeres i fins i tot per saber com està afrontant aquesta nova etapa vital. D'aquí a uns dies podrem sortir de dubtes.