Primer pla de Jesulín de Ubrique posant al photocall d'un esdeveniment l'any 2021

Jesulín de Ubrique signa un pacte milionari a l'esquena d'Andrea Janeiro

Jesulín de Ubrique s'ha embutxacat una quantitat escandalosa

Jesulín de Ubrique, des que va ser pare per quarta vegada, ha intentat estar el més allunyat possible dels mitjans de comunicació. I semblava que volia allunyar-se de la primera plana per tenir una vida més tranquil·la per a ell i la seva família. No obstant això, fa unes setmanes aquesta teoria va saltar pels aires quan es van descobrir els seus nous projectes televisius.

Jesulín de Ubrique, a l'esquena de la seva filla Andrea Janeiro, ha signat un contracte milionari que li està permetent embutxacar-se una sucosa quantitat. En concret, una xifra que per a molts pot resultar indecent.

Jesulín de Ubrique augmenta notablement el seu compte bancari

Jesulín de Ubrique sap que la seva filla gran va decidir, quan va complir 18 anys, tenir una vida anònima. No volia tenir res a veure amb la premsa rosa i ho va aconseguir. I tots pensàvem que havia decidit seguir aquesta mateixa línia, ja que pràcticament estava desaparegut de la televisió i de les revistes.

Creiem que el silenci que havia mantingut amb el naixement del seu quart fill, de qui no va donar una exclusiva, era la seva nova filosofia. Però res més lluny de la realitat.

Fa unes setmanes va trencar aquesta ratxa i va sorprendre a tothom donant una entrevista televisiva. Efectivament, per al programa Mi casa es la tuya, presentat per Bertín Osborne, de Telecinco. Un canal amb el qual ell i el seu entorn havien tingut diferents disputes judicials.

Captura de Jesulín d'Ubrique al programa 'La meva casa és la teva' del 15 de maig
Jesulín de Ubrique va sorprendre a tots amb el seu retorn a Telecinco | Telecinco

I això no és tot, perquè poc després es va saber que també havia fitxat pel talent culinari Masterchef Celebrity. Un programa on haurà de demostrar les seves qualitats a la cuina i que ja s'està gravant.

Dos nous projectes que va decidir dur a terme després de signar un contracte amb ells amb diversos zeros. Diferents mitjans de comunicació han revelat el que ha cobrat per tots dos i les xifres ens han deixat sense paraules.

Així, han publicat que Jesulín de Ubrique va guanyar una enorme quantitat de 100.000€ per haver concedit l'esmentada entrevista a Mediaset. Una quantitat realment elevada, que s'explica pel caràcter morbós de tornar-lo a veure en el grup on treballa la seva ex, Belén Esteban. Encara que la seva presència ha estat bastant cara per a ells, perquè en aquest diàleg amb Bertín no va dir realment cap informació exclusiva ni que cridés l'atenció.

I si ens ha semblat elevat aquest preu, més encara està cobrant per Masterchef Celebrity. Pel que sembla, segons El Plural, està guanyant 15.000 € per programa en el qual participa. Una quantitat que cap concursant famós i ni tan sols el jurat haurien rebut mai fins ara.

Jesulín d'Ubrique cuinant amb rostre concentrat en el rodatge del programa 'Masterched Celebrity 8' a Formentera
Jesulín d'Ubrique és la celebrity més ben pagada de 'Masterchef Celebrity' | GTRES

Jesulín de Ubrique segueix guanyant diners gràcies als mitjans

Jesulín de Ubrique ha guanyat i segueix guanyant diners amb la televisió amb aquests dos projectes esmentats anteriorment. Però no són els únics que li han aportat beneficis, ja que també ha participat recentment en un altre programa. Ens referim a El camino a casa, des de La Sexta, encara que no se sap quina quantitat econòmica ha obtingut en aquest cas.

No obstant això, el contracte televisiu més alt que ha pogut signar recentment és la producció de la seva docusèrie per a la plataforma Netflix. Una docusèrie en la qual parlaria de tota la seva vida personal i professional i en la qual la seva filla gran s'ha negat a participar.

Muntatge de fotos de primer pla d'Andrea Janeiro i el seu pare, Jesulín de Ubrique, ell amb rostre somrient
Jesulín d'Ubrique també guanyarà diners amb la seva docusèrie | España Diario

És cert que, de moment, el seu sou per a aquesta producció no ha estat divulgat. Però tenint en compte l'empresa per la qual va a fer-ho i l'atenció que causa, el seu preu haurà estat molt alt. No obstant això, haurem d'esperar que es publiqui i surtin a la llum tots els detalls d'aquesta, inclòs el benefici econòmic que ha obtingut.