Selfie de Tamara Falcó i Íñigo Onieva somrient
GENT

Les fotos d'Íñigo Onieva i Tamara Falcó que fins ara eren un secret

Íñigo Onieva i Tamara Falcó han estat 'enxampats' per la revista 'Semana'

Tamara Falcó i Íñigo Onieva van fer realitat el seu desig de convertir-se en marit i muller el darrer 7 de juliol. Des de llavors, poc n'hem sabut, tret que sembla que han estat vivint una lluna de mel que ja en volguessin molts.

Ara, però, n'hem tornat a saber. Sí, perquè la revista Semana ha tret un reportatge exclusiu sobre tots dos. Ha revelat imatges que eren un secret fins ara i que deixen de manifest com estan de bé en l'última escapada que han fet.

Surt a la llum el reportatge fotogràfic més inesperat de Tamara Falcó i Íñigo Onieva

Tamara Falcó es va casar tal com havia somiat amb Íñigo, per això des de la boda no deixa de compartir imatges d'aquesta en xarxes. Sembla que encara no es creu el dia tan especial que van viure.

Després del seu enllaç i la lluna de mel, poc hem sabut del matrimoni i molt poc els hem vist també als mitjans. Tanmateix, avui tot ha canviat, ja que tots dos són protagonistes de la portada de la revista Semana.

En concret, aquesta publicació ha arribat als quioscos amb una exclusiva, un reportatge fotogràfic inèdit de Falcó i Onieva. Exactament, ha revelat un important conjunt d'instantànies que ha aconseguit de la parella durant la seva darrera escapada a Roma. I aquestes deixen de manifest que continuen feliços i còmplices, ja que no deixen de prodigar-se gestos d'afecte i petons.

Encara més, se'ls veu relaxats i somrients, han deixat enrere la tensió per la boda i pels problemes que van sorgir abans. Ara ja estan casats, tranquils i centrats en la seva nova vida, en què esperen aconseguir ben aviat un embaràs. Tant anhelen ser pares que s'ha revelat que han acudit a una clínica de fertilitat.

Aquest viatge a la capital italiana, això sí, no l'han fet sols, com és habitual en ells. Han estat acompanyats de la família d'ell. Més específicament s'hi han desplaçat amb la mare d'Íñigo, la seva àvia i els seus germans, cosa que deixa de manifest com està d'integrada Tamara al clan.

Storie de Tamara Falcó amb la seva sogra Carolina Molas, totes dues somrients, en el seu viatge a Roma amb Íñigo Onieva
Tamara Falcó en el seu viatge a Roma | @tamara_falco, Instagram

L'exclusiva de Tamara Falcó i Íñigo Onieva no passa desapercebuda

Tamara Falcó és conscient que tot el que passa a la seva vida o a la d'Íñigo ràpidament genera enrenou a les xarxes. Precisament per aquest motiu, no s'haurà sorprès que aquesta exclusiva que s'hi ha donat hagi suscitat debat entre els internautes.

Tot just sortir a la llum el reportatge del seu viatge a Roma, moltes persones no han dubtat a comentar-ho a Instagram i Twitter. I la veritat és que són nombroses les que han optat per criticar-los obertament.

Foto del petó entre Íñigo Onieva i Tamara Falcó davant la premsa durant la seva preboda a Madrid el 7 de juliol
Tamara Falcó i Íñigo Onieva estan rebent moltes crítiques pel reportatge que ha vist la llum | Europa Press

Bona mostra d'aquests missatges en contra són aquests: “Encara continuen amb la lluna de mel? Bé, com que no treballen”, “Bon negoci per a l'empresari. I capritxet per a la duquesseta” i “Quina presa de pèl és aquesta portada. La princesa Elionor mereix ser la notícia principal i no ximpleries”.

En aquesta mateixa línia hi trobem: “Quina mandra de personatges”, “Quin avorriment”, “Ni una dura despesa a veure aquesta parella” i “Íñigo ha vist la seva vida solucionada al costat d'ella. Aquí s'acaba la història d'amor i passió”.

Sense oblidar els que han emprat ironia: “Aquests dos pobres, que treballen de sol a sol. Per fi es poden permetre unes vacances”.

Això sí, també la filla d'Isabel Preysler i el seu marit han tingut algun missatge positiu, per exemples: “Que seguiu molt feliços, us ho mereixeu” i “Us desitjo tota la felicitat del món”.