Primer plànol d'Íñigo Onieva amb rostre seriós en un esdeveniment
GENT

Íñigo Onieva rep l'advertiment definitiu després del casament amb Tamara Falcó

Íñigo Onieva ha rebut un important missatge de la persona més inesperada

Tot i les moltes anades i vingudes, Tamara Falcó i Iñigo Onieva ja s'han donat el 'sí, vull' en un impressionant casament aquest cap de setmana.

La parella semblava tenir-ho tot en contra i els senyals no deixaven de ser gaire preocupants. Començant per nous rumors d'infidelitat per part d'Onieva, el robatori d'unes joies valuoses o el drama que hi va haver amb el vestit de núvia.

Tot i això, la feliç parella de recent casats ha sabut sobreposar-se a tot i a tots, apostant pel seu amor i traient bon profit de l'esdeveniment amb una exclusiva milionària.

Foto del petó entre Íñigo Onieva i Tamara Falcó davant la premsa durant la seva preboda a Madrid el 7 de juliol
Tamara Falcó i Íñigo Onieva ja són marit i muller | Europa Press

Així, Iñigo ha trencat el seu silenci i ha volgut dedicar unes paraules emotives a la seva dona, cridant l'amor que sent per ella als quatre vents.

"Avui comença el nostre viatge junts i no puc ser més feliç de tenir-nos l'un a l'altre per junts fer front davant de qualsevol obstacle de la vida", escrivia en xarxes socials.

Íñigo Onieva i Tamara Falcó ja són marit i muller

A més, també va voler destacar que junts són el "millor equip, junts ens completem i obtenim l'equilibri que en solitari mai no podríem assolir".

Unes paraules davant les quals l'empresari ha rebut un missatge força inesperat i provinent d'algú força especial del passat de Tamara Falcó.

Ningú menys que la seva exparella, Enrique Solís, que li ha llançat una advertència força clara que afecta el seu futur. "Sigueu feliços i cuida-la molt, s'ho mereix", li ha demanat a Íñigo.

Tot i això, les seves paraules no sorprenen, ja que ara com ara mantenen una gran relació i ell té clar que "sempre defensarà que és una gran persona" i assegurava també que Tamara té "una grandíssima bondat".

Tot i que van trencar el 2014 a causa de la pressió mediàtica, tot indica que Solís continua desitjant el millor a la seva ex el dia d'avui i se n'alegra.