Muntatge d'Augusto Algueró atenent la premsa des del cotxe i Carmen Sevilla seria

Un amic de Carmen Sevilla destapa el costat més desconegut d'Augusto Algueró

Augusto Algueró no ha estat present a la missa que ha organitzat la seva família

Elena i Carmen, les nebodes de Carmen Sevilla, han organitzat un funeral per retre homenatge a la memòria de l'actriu. L'acte s'ha celebrat a l'església de Sant Francesc de Borja de Madrid, coincidint amb l'aniversari de l'artista. El dilluns 16 d'octubre es van reunir els seus éssers estimats a l'esmentat temple i un amic de Carmen ha revelat el costat més desconegut d'Augusto Algueró.

L'hereu de Carmen Sevilla no va estar present a l'esdeveniment anterior. La seva família ha justificat la seva postura, però hi ha un amic de Carmen que ha estat força contundent. Estem parlant de Pablo Sebastián, un pianista que va treballar molt de temps al costat de la presentadora.

Les nebodes de Carmen Sevilla sortint de la missa al seu homenatge
La família de Carmen Sevilla li ha organitzat una missa a Madrid | Europa Press

Augusto Alguero sempre ha estat molt discret i mai no s'ha caracteritzat per tenir un caràcter obert. Tot i això, els seus amics defensen que és enormement educat, tot i que guardi les distàncies amb la premsa. Per això ha cridat tant l'atenció les declaracions que ha fet Pablo.

L'amic de Carmen insisteix que ha vist créixer Augusto, però ara aquest no respon a les trucades i tampoc el vol veure. Per aquest motiu encara no sap del cert què ha passat amb les restes mortals de Sevilla.

Foto de Carmen Sevilla a Madrid
Carmen Sevilla va estar lluny dels focus durant els últims anys | GTRES

"Les cendres a saber on són, diuen que al tanatori no poden donar explicacions. No obstant això, hi ha gent que testifica que són allà i hi ha gent que diu que el fill les va repartir per tres llocs diferents". Aquestes paraules han situat Algueró al centre de la notícia i ara tothom vol saber com és.

El costat que pocs coneixien d'Augusto Algueró

Augusto és l'únic fill de Carmen Sevilla, per això no ha tingut cap problema relacionat amb l'herència de l'actriu. Tot i això, tothom n'està parlant per les decisions que ha pres després de morir la seva mare. La periodista Pilar Vidal confirma que, 100 dies després de la trista pèrdua, ningú no ha recollit les seves restes mortals.

"Jo crec que les cendres han d'estar al tanatori. Si el fill no les vol que les reparteixi a Sevilla, on va néixer, o amb els amics". Pablo Sebastián està molt molest, tant que ha decidit posar damunt la taula unes dades que molt poca gent coneix. Algueró sempre ha estat discret i és una cara una mica misteriosa per al gran públic, per això les declaracions del pianista són tan importants.

Imatge d'Augusto Algueró i Carmen Sevilla
Augusto Algueró va intentar protegir la seva mare | Europa Press

"Aquest noi ha canviat molt, era un amor", comença dient. "Era molt afectuós i de sobte, quan va emmalaltir la seva mare, va canviar. Jo comprenc que no permeti que vagin a veure la mare per fer-li fotos, però no m'agafa el telèfon".

Sebastián ha acudit a la missa de Carmen Sevilla i ha aprofitat la presència de les càmeres per parlar d'August. Fa temps que intenta parlar amb ell per solucionar les seves diferències, però no ho aconsegueix. "A vegades et penja, és una cosa raríssima", sentència.