Post de Manu Sánchez a Instagram fent-se un selfie amb la seva parella, Lorena Sánchez, en un vaixell el 7 d'agost de 2019
GENT

Lorena Gómez, la núvia de Manu Sánchez que l'ajuda a vèncer el càncer

Lorena Gómez, tan discreta com sempre, no s'ha separat de l'humorista

Manu Sánchez va anunciar una trista notícia el 30 de maig passat a través de les seves xarxes socials. Sempre ha mantingut la vida privada al marge de la seva trajectòria mediàtica, però va revelar que estava lluitant contra el càncer. Li havien diagnosticat un tumor testicular, però va tranquil·litzar els seus fans assegurant que la seva parella, Lorena Gómez, no se'n separaria.

Lorena Gómez i l'humorista es van conèixer a Canal Sur perquè la jove també és molt coneguda a la seva professió. Tot i això, la seva carrera s'ha desenvolupat darrere dels focus, i per això intenta ser tan discreta com sigui possible. Tot i això, mai ha dubtat a utilitzar el seu compte d'Instagram per recolzar públicament a Manuel Sánchez, sobretot durant la seva lluita contra el càncer.

"Estimo les nits i els dies amb tu, estimo el que hem creat junts, estimo imaginar una vida amb tu. T'estimo a tu i estimo la idea que sigui per sempre", va escriure l'estiu passat després d'anunciar el seu compromís matrimonial. Gaudeixen d'una relació estable que ha quedat palès en una imatge que ha publicat Manu Sánchez.

Lorena Sánchez amb Manu Sánchez mirant-la amb ulleres de sol
Manu Sánchez ha tingut un gest amb la seva futura dona | Instagram

La foto ha generat molta repercussió, ja que ha estat presa després de finalitzar una sessió de quimioteràpia. "Ella, sempre ella, la que no em falla mai. T'estimo, et necessito i vaja si t'estimo Lorena", comença dient.

Aquesta preciosa declaració d'amor ha sorprès els seus fans, especialment en el moment en què s'ha produït. "Gràcies per no deixar-me anar, estem feliços ara que la meta és a prop, per això i per molt més, ara més que mai: ella".

L'ajuda de Lorena Gómez ha estat fonamental

Lorena Gómez és nutricionista i ha utilitzat les xarxes socials per promoure els beneficis de portar una alimentació saludable. Acumula gairebé 20.000 seguidors, així que les paraules han tingut molta repercussió. "No hem estat mai més un que ara", va escriure quan li van preguntar sobre la malaltia de Manu Sánchez.

Primer pla de l'humorista Manu Sánchez mirant a càmera amb una estanteria plena de llibres a la seva esquena
Manu Sánchez mai no ha perdut el somriure | @_manusanchez_, Instagram

L'artista ha compartit el procés amb els seguidors, tot i que normalment és molt reservat. A les darreres hores ha compartit una imatge després de la quimioteràpia que està carregada d'optimisme. Assegura que la meta és a prop i que ho ha pogut aconseguir gràcies al suport de la seva parella.

El mes d'agost passat van anunciar que formalitzarien la relació. Aquesta bona notícia els ha ajudat a no perdre el somriure durant aquests mesos tan complicats.

Foto de l'humorista Manu Sánchez cridant amb els braços en l'aire a un programa de televisió
Manu Sánchez ha estat molt ben acompanyat | @_manusanchez_, Instagram

D'altra banda, també cal destacar que Sánchez té dos fills amb la nutricionista. Un d'ells va néixer el 2023, poc abans de descobrir que havia de lluitar contra aquesta malaltia. Els seus nens també han estat un bon motiu per seguir endavant.