Adara Molinero i Bosco Martínez-Bordiu a la final de 'Supervivientes 2023'

Adara Molinero i Bosco encenen 'Supervivientes' amb un petó en ple directe

Adara i Bosco han confirmat la seva relació amb un gran petó en ple directe

Després de molts rumors sobre la seva relació, Adara Molinero i Bosco Martínez-Bordiú han acabat confirmat la seva relació en ple directe.

Les espurnes han acabat saltant entre els dos supervivents, que han tingut un gran acostament durant aquesta recta final del reality.

Un idil·li amorós totalment inesperat i que ens ha deixat a tots sense paraules, sobretot perquè no s'han tallat a l'hora de segellar el seu amor amb un petó.

Tots dos han arribat a la final de 'Supervivientes' i es juguen el premi de 200.000 euros. No obstant, sembla que han guanyat una cosa molt millor, i és que tots dos se'l veuen d'allò més il·lusionats.

Adara i Bosco confirmen la seva història d'amor amb un petó en directe

La pròpia Adara confessava que estava començant a sentir coses, encara que al principi el nebot de Pocholo no l'atreia gens ni mica.

Tot i això, després d'insistir molt i mai rendir-se, sembla que el jove s'ha acabat guanyant el cor de la model.

Molt nerviosos, el flirteig entre ells s'ha fet més que evident. Sobretot quan Carlos Sobera els ha preguntat directament què passava entre ells.

Encara més, Bosco fins i tot s'ha atrevit a demanar-li un petó en ple directe. Una cosa, que no ha passat desapercebuda per al presentador, que ha insistit que s'havien de fer un petó de veritat i davant de tot Espanya.