Muntatge de Fran i Cayetano Rivera al costat de la cara d'Isabel Pantoja
GENT

La fortuna que Fran i Cayetano Rivera sí que van poder heretar malgrat Isabel Pantoja

Cayetano Rivera i el seu germà Fran van heretar l'herència del seu avi, Antonio Ordoñez, a qui estaven molt units

Cayetano Rivera s'ha anat convertint en una gran figura del toreig, i la veritat és que té a qui semblar-se. Sobretot, perquè el seu avi, Antonio Ordoñez, és considerat un dels grans i va arribar a fer-se amb artistes de tot el món.

Lamentablement, el pare de Carmina Ordoñez moria el 1998 a causa d'un càncer. Tot i això, va deixar un gran llegat al darrere i sempre va estar molt unit als seus nets, Fran i Cayetano Rivera.

Cayetano Rivera amb americana i Fran Rivera amb jaqueta seriosos
Cayetano i Fran Rivera van heretar la fortuna del seu avi | GTRES

El preocupant estil de vida que portava Carmina Ordoñez, marcada per les addiccions, va portar Antonio a prendre una decisió important. I és que abans de morir va nomenar hereus de la seva fortuna els seus estimats nets.

D'aquesta manera, Carmina només es va poder quedar amb la part legítima que li corresponia per llei. Mentre que van ser els seus fills els grans beneficiats en quedar-se amb les seves propietats i gran part dels béns del seu avi.

Lamentablement per a Fran i Cayetano, no van comptar amb la mateixa sort en el cas del seu pare Paquirri. I és que bé és sabut que porten anys sumits en una guerra interminable amb Isabel Pantoja.

Fran i Cayetano Rivera de nens amb el seu avi Antonio Ordoñez
Fran i Cayetano estaven molt units al seu avi | GTRES

Fins avui, la cantant no els ha permès poder gaudir de les pertinences ni dels diners del seu pare. I, malgrat els nombrosos intents per recuperar l'herència que per llei els pertany, Pantoja els ho ha posat realment difícil.

Cayetano Rivera i el seu germà, hereus de la fortuna del seu avi

De fet, ni Fran ni Cayetano Rivera no van dubtar a l'hora d'emprendre accions legals. I, a hores d'ara, potser els dos germans ja s'hagin donat per vençuts. De fet, cada vegada que se'ls pregunta pel tema procuren no tirar més llenya al foc.

"Les coses estan com estan", es lamentava Cayetano Rivera fa un temps. I el seu germà afegia que "res ha canviat res en els últims temps". "Els delictes poden prescriure, però la maldat no", sentenciava en referència a Isabel Pantoja.

Tot i que van poder gaudir del seu pare durant pocs anys, els dos germans segueixen guardant-ne molt bon record. Una cosa que ningú els podrà arrabassar mai.

Cayetano Rivera de torero en una plaça de bous amb la capota mig estirant
Cayetano Rivera triomfa torejant als Estats Units | GTRES

Fa poc, Cayetano Rivera feia 47 anys i ho feia en una plaça de toros, seguint amb la tradició familiar. Immers en una nova temporada per Amèrica, el torero ha triomfat a Colòmbia.

Tot i que, lamentablement, no podrà comptar amb el suport de la seva parella, María Cerqueira, que no ha pogut acompanyar-lo a l'altra banda del toll.

Tot i això, veient les publicacions que postegen a les xarxes socials, i a les quals fins i tot la mateixa Eva González dona 'like', no hi ha dubte que el seu amor va vent en popa.