Muntatge d'Almudena Cid amb Christian Gálvez i captura d'un post felicitant el seu fill
GENT

Les imatges del fill de Christian Gálvez que Almudena Cid no esperaria veure

El nadó de Christian Gálvez i Patricia Pardo compleix el primer mes i els orgullosos pares han volgut felicitar-lo públicament

Christian Gálvez es troba al moment més feliç de la seva vida després d'haver-se convertit en pare. El presentador no ha pogut començar l'any de millor manera, més que donant la benvinguda al seu primer fill en comú amb Patricia Pardo.

Un nen que han decidit anomenar Luca i que els ha satisfet d'alegria. "Trobem 'la llum' i el 'camí' l'un a l'altre, i ara arribes tu, tan desitjat, per il·luminar encara més els nostres passadissos", celebraven emocionats.

El nom del petit és ja per si mateix molt especial, ja que implica precisament la unió entre aquestes dues paraules: 'llum' i 'camí', que és el lema que ells manifesten en el seu dia a dia.

Christian Gálvez i Patricia Pardo passant per Madrid, somrients, agafats de la mà
Christian Gálvez i Patricia Pardo, més feliços que mai amb l'arribada del seu fill | Europa Press

Un nadó gràcies al qual s'han convertit en família nombrosa, juntament amb l'Aurora i la Sofia, filles de Pardo i fruit d'una relació anterior.

Així, un mes després de la seva arribada al món, els orgullosos pares han volgut compartir les primeres imatges del nounat.

Sense voler exposar-lo gaire, Patricia ha deixat veure els ditets del seu nen en una tendra instantània amb Christian Gálvez, que mira el seu fill amb tot l'amor del món.

Almudena Cid i la seva curiosa reacció a la paternitat de Christian Gálvez

"Un mes fonent-me amb les vostres mirades. Us estimo", ha escrit al costat de la preciosa imatge. Tot i que ella no ha estat l'única que ha volgut deixar ben immortalitzat aquest dia tan especial, ja que Gálvez també ha optat per fer diverses fotos.

Igual que la seva dona, ell també ha procurat tapar-li la careta i ens ha permès veure la seva maneta i algun altre tendre moment del dia a dia.

Imatges que segurament remouran la seva ex, Almudena Cid, que també ha aconseguit refer la seva vida gràcies a Gerardo Berodia.

Captura d'Almudena Cid somrient mentre sosté un enciam
Captura d'una storie d'Almudena Cid després del naixement del fill de Christian Gálvez | Redes sociales

Gràcies a l'exfutbolista, Cid ha recuperat el somriure després de la seva traumàtica ruptura amb Christian Gálvez, amb qui al seu moment no va voler tenir fills.

Ella mateixa explicava la gran pressió a què l'havien sotmès, sobretot al final del matrimoni. No obstant això, la gimnasta no estava preparada per fer aquest important pas.

Mentre que ara, Christian per fi ha pogut complir el seu gran somni, que no era altre que convertir-se en pare. En el cas d'Almudena Cid, ella ja reaccionava de manera molt curiosa davant del naixement del nadó.

I és que optava per compartir una divertida imatge en què apareixia sostenint un enciam i al costat del que escrivia de manera irònica. "Per què vull un ram tenint un enciam". Una indirecta?