Muntatge amb Belén Esteban amb una imatge de Toño Sanchís
GENT

El canvi en la vida econòmica de Toño Sanchís que afavoreix Belén Esteban

Belén Esteban ha rebut una notícia important sobre la vida econòmica de Toño Sanchís

Toño Sanchís ha tornat a la vida de Belén Esteban per la porta gran. I és que segons hem pogut conèixer aquesta setmana, el seu exrepresentant estaria guanyant molts diners.

Concretament, perquè continua vinculat al món audiovisual, a més de representar diversos famosos com ara Cristóbal Soria.

"Això és bo saber-ho, per als meus advocats", ha comentat Belén Esteban. "Jo ho sé tot, i ells també", ha advertit la de Paracuellos.

Captura de Belén Esteban rient a 'Ni que fuéramos'

Durant molts anys, Belén Esteban va considerar Sanchís com la seva mà dreta i gairebé un germà.

Encara més, confiava tant en ell que li va cedir el control absolut sobre les seves finances. Una situació que canviava per complet després que Esteban guanyés GH VIP i decidís donar el premi completament a la caritat.

"Dono el premi a Sor Lucía, al Pare Ángel, a Càritas i al fill de la meva companya Lola, que té paràlisi cerebral", anunciava Belén molt emocionada a la gran final.

Tot i això, a Toño Sanchís aquesta decisió no li va fer gens de gràcia, ja que suposava perdre ni més ni menys que 100.000 € i la seva conseqüent comissió.

Belén Esteban rep una notícia important sobre Toño Sanchís

I a això se suma que, en un arravatament, Toño va explicar a la seva representada que la seva parella, Miguel Marcos, li havia estat infidel mentre ella concursava al reality.

Belén Esteban i Miguel Marcos posant somrients en una presentació de 'Sabores de la Esteban'

"Miguel va per tu, no et perdona que m'expliquessis que havia estat amb una altra", li hauria advertit completament furiosa Esteban.

Cosa que va suposar tot just un primer pas dins d'allò que es va convertir en una eterna batalla legal entre tots dos.

Poc després, Belén Esteban descobria que Toño feia molt de temps que li robava diners. I, al judici, va quedar reflectit que s'havia apropiat indegudament dels diners de la llavors estrella de Telecinco.

Foto de Belén Esteban sopant amb Toño Sanchís durant l'entrega dels premis Bombines de San Isidre al 2015

Així, Belén Esteban prenia la decisió de presentar una demanda en què li reclamava uns 600.000 €.

Tot i que, en realitat, la suma es podria estimar en ni més ni menys que 1,5 milions d'euros. De sobte, Belén es va adonar que ni tan sols sabia quants diners tenia al banc, ja que era Toño qui s'ocupava dels seus assumptes econòmics.

Pel que sembla, Toño Sanchís s'estava apropiant d'un percentatge més gran de l'acordat, sense que la seva representada ni tan sols estigués al corrent.

Foto del Toño Sanchís amb la Belén Esteban al concert de Miley Cyrus de Madrid del 2014

De fet, i com que no va poder fer front en un primer moment al deute amb Hisenda, Belén va estar a punt de perdre dues de les seves estimades propietats.

Encara més, l'Agència Tributària va procedir a embargar-li el seu xalet de Paracuellos i també el pis que té al barri de San Blas.

Allà, es trencaven de cop deu anys de profunda amistat. "He plorat tant que la paraula que em ve és tristesa", es lamentava Belén.

➡️ Gent

Més notícies: