Roberto Leal i Sara Rubio somrients posen a l'aire lliure, mentre en un requadre circular s'observa Sara amb els seus fills i el gos en primer pla.
GENT

Els fills de Roberto Leal i Sara Rubio: el millor regal que ha rebut el presentador

El presentador de 'Pasapalabra' té motius per celebrar una data molt especial amb els seus fills

Roberto Leal avui fa 45 anys. Una data destacada que celebrarà en companyia de la seva dona i els seus fills, Lola i Leo, de qui el presentador d'Antena 3 sempre s'ha mostrat orgullós.

Molt familiar, la cara més popular de Pasapalabra de vegades mostra a les xarxes fotografies amb els seus petits tresors. Respectant la privadesa dels nens en tot moment, Leal no comparteix imatges en què es vegin les seves cares. Tot i això, no pot evitar ensenyar que els seus fills els fan sentir feliç.

Post de Roberto Leal a Instagram assegut al sofà amb una samarreta blanca amb els seus fills el 29 de març de 2023

Lola va néixer el 2017 quan la carrera de Roberto Leal estava a dalt de tot. L'andalús llavors conduïa Operación Triunfo, programa musical que va portar el periodista a ser un dels professionals més reconeguts de la televisió.

Els fills de Roberto Leal, el seu millor regal avui dia

Anys després, el 2021, va arribar Leo, amb qui Roberto i la seva dona, Sara Rubio, han completat la família que sempre havien somiat.

El mes de març passat el periodista aprofitava la seva presència en un esdeveniment en què exercia d'imatge per parlar sobre la seva vida privada. Roberto Leal donava a conèixer una decisió important que tenia a veure amb la seva dona i els seus fills durant la presentació de la col·lecció de primavera/estiu 2024 de la firma J'Hayber.

Casat des de fa vuit anys, Leal feia conèixer que la seva dona i ell no es plantegen ampliar la família. "Això de tenir un tercer fill és una cosa que no ens ho hem pensat. Llevat que ens passem de frenada, estem feliços en el moment en què estem i no en tindrem més", confessava.

Roberto Leal amb la seva dona, Sara Rubio, posant junts i somrients

Ell i la seva parella consideren que estan d'acord que "ara toca gaudir de la família tal com està i també dels avis".

Amb la seva dona i els seus fills, Roberto comparteix també la seva vida amb la Pepa, la mascota de la família. Una gosseta chihuahua que té el seu propi perfil d'Instagram. En aquest es defineix com a "filla de Sara Rubio i Roberto Leal i germana de Lola i Leo".

Fa un any els seus companys de Pasapalabra van donar una sorpresa al presentador

L'animal compta amb 42.400 seguidors al seu perfil d'Instagram i narra la seva vida, tal com ella mateixa reconeix, a "cop de peülla". Pepa sens dubte és la millor companya de jocs dels fills del sevillà.

Fa un any, amb motiu del 44è aniversari del comunicador, l'equip dePasapalabra el sorprenia. Roberto Leal donava pas al primer duel musical de la tarda quan de fons es podia escoltar el mític tema Cumpleaños de Parchís.

Captura de Roberto Leal com a presentador de Pasapalabra

Una situació que deixava al principi desconcertat Leal, que després no va poder amagar sentir-se emocionat. Un moment divertit que potser avui es repeteix al popular programa d'Antena 3 que presenta.

➡️ Gent

Més notícies: