Agnès Marquès somrient amb cabell arrissat i un emoji de cap explotant sobre un fons urbà.
GENT

Estupor en sortir a la llum on va néixer Agnès Marquès de TV3: no va ser a Catalunya

La periodista acumula una llarga trajectòria professional a diferents mitjans de comunicació del país

Agnès Marquès és una de les periodistes més conegudes de TV3. La seva presència diària a la cadena catalana ha fet que sigui una presentadora molt estimada entre l'audiència. Ara bé, el que saben pocs és que no és de Barcelona i ni tan sols ha nascut a Catalunya.

Ningú no ho diria, ja que el seu accent no dona cap pista de quin podria ser el seu veritable origen. Ara bé, avui dia poques coses es poden amagar i Agnès Marquès ja no pot negar una evidència: és balear. Ni més ni menys que de Palma de Mallorca, la ciutat que la va veure néixer ja fa 45 anys.

Agnès Marquès i la seva vida dedicada al periodisme

La de Palma va saber de primeres quin era el seu destí: viatjar a Catalunya i estudiar allò que l'apassionava. Així que va cursar la llicenciatura de periodisme a la Universitat Ramon Llull de Barcelona i la va acabar amb èxit. Tot seguit, va començar a caminar a poc a poc pel món de la comunicació.

Muntatge d'Agnès Marqués amb el logotip de Planta Baixa a TV3

Els seus primers passos van tenir lloc a la ràdio local del poble de Llavaneres i de forma voluntària a ràdio Estel. Encara sense acabar la cursa, Agnès Marqués ja apuntava maneres i va començar a col·laborar per al mític Els matins amb Josep Cuní a COM Ràdio. Després d'aquests prometedors inicis, la periodista va passar per Catalunya Ràdio, Onda Rambla i Radio 4.

Ara bé, el seu futur estava clarament lligat a la televisió, per la qual cosa va començar el seu camí darrere de la pantalla petita a TVE. També va ser redactora d'informatius a Telecinco, una dada que pocs coneixen. Finalment, va trobar l'estabilitat a la secció d'informatius de TV3, als programes especials d'eleccions i, ara, a Planta Baixa.

Un futur incert per a una consolidada presentadora de TV3

És clar que a Agnès Marquès currículum no n'hi falta. Ara bé, el seu futur està en plena pausa després que s'hagi anunciat que a partir del setembre TV3 cessarà el programa. Sembla que aquest format de mitja tarda no acaba de convèncer i se suplantarà per un altre projecte.

Justament fa uns dies la periodista va desaparèixer durant un dia i va fer saltar totes les alarmes. No obstant això, la causa de la seva absència no va ser més que un refredat de campionat.

De moment, els seguidors d'Agnès Marquès podran continuar gaudint dels seus dots periodístics fins a la setmana que ve. A partir de llavors, caldrà esperar per saber quin nou capítol us ofereix en la seva vida professional.

➡️ Gent

Més notícies: