Muntatge de Laura Escanes i en una rodona desenfocat Mikel Alors

GENT

Mikel Alors, el càmera de TV3 que podria ser la nova il·lusió de Laura Escanes

El càmera i documentalista Mikel Alors i Laura Escanes es van conèixer durant el rodatge de ‘La Travessa’

Fa tot just una setmana, Laura Escanes tornava a ser notícia per la seva vida sentimental. I és que tal com avançaven Laura Fa i Lorena Vázquez a Mamarazzis, Laura Escanes podria tenir una nova il·lusió. Tot i això, i malgrat que elles no van donar el nom d'aquest noi, ha transcendit la seva identitat.

Es tracta del càmera i documentalista Mikel Alors, a qui Laura Escanes va conèixer durant el rodatge de la segona temporada de La Travessa, programa que la influencer presenta a 3Cat. A més de treballar com a càmera, Mikel Alors, de 26 anys i natural de Santa Perpètua de Mogoda, a Barcelona, és creador de contingut i estudiant de Sociologia.

Segons apuntava Laura Fa, la relació entre Laura Escanes i Mikel Alors havia estat una mica esporàdica, ja que el càmera mantenia una relació oberta des de feia dos anys amb una noia. No obstant això, tal com avançaven a El Periódico, Mikel Alors i la seva parella, ho haurien deixat fa uns quants dies. I és que això sembla donar llum verda a la relació de Laura Escanes i el càmera.

Laura Fa, també explicava dimecres passat que Laura Escanes estaria molt il·lusionada amb Mikel Alors, encara que l'entorn del jove nega que hi hagi algun tipus de relació entre ells. Tot i això, Mikel Alors va acompanyar Laura Escanes a la final d'Eufòria fa una setmana, cosa que va cridar l'atenció als assistents.

Les últimes relacions de Laura Escanes

Divendres passat, Laura Escanes parlava sobre la seva vida més íntima a L'ecplipsi, el nou programa de Roger Escapa a 3Cat. Allà, Escapa va preguntar a Laura Escanes per la seva vida privada i pels darrers rumors sobre els seus últims amors.

Laura Escanes i Roger Escapa a L'eclipsi de 3Cat

“Tens un patró?”, preguntava Roger Escapa, referint-se al tipus de nois que criden l'atenció de la influencer. Laura Escanes, entre rialles, va comentar que no, encara que les seves últimes conquestes semblen indicar el contrari.

Després del seu divorci amb Risto Mejide, Laura Escanes va mantenir una relació de gairebé un any amb el cantant sevillà, Álvaro de Luna. Tot i això, aquesta relació es va acabar ja Laura Escanes la van relacionar amb l'influencer català Pau Joan Miquel, amb qui van saltar les alarmes després de publicar un vídeo de TikTok.

Muntatge d'Alvaro de Luna, Pau Joan Miquel i Mikel Alors

L'afer de Laura Escanes i Pau Joan Miquel tampoc va durar gaire, encara que ella sempre ha assegurat que només són amics. Ara, després de gravar la segona temporada de La Travessa, sembla que Laura Escanes ha tornat a trobar una il·lusió amb Mikel Alors.

I és que malgrat que ella mateixa asseguri no tenir un prototip, Álvaro de Luna, Pau Joan Miquel i Mikel Alors sembla que segueixen un mateix patró, físic, almenys.

➡️ Gent

Més notícies: