Muntatge de fotos de primer pla de Rocío Carrasco i Fidel Albiac somrients i, al costat, una imatge d'unes aliances de casament
GENT

Rocío Carrasco confessa per què encara no ha preparat la seva boda amb Fidel Albiac

Fidel Albiac i Rocío Carrasco no saben on es casaran, però ella assegura que és ràpida organitzant esdeveniments

Rocío Carrasco està immersa en un nou projecte professional que ha vist la llum just el dia del seu aniversari. Ha fundat una empresa anomenada Rć·skincare, l'objectiu de la qual és posar en circulació unes cremes que prometen fer miracles. Per patrocinar aquest negoci ha concedit una entrevista i ha revelat el motiu pel qual encara no sap on es casarà amb Fidel Albiac.

Rocío Carrasco va contraure matrimoni amb Fidel Albiac l'any 2016, en un polèmic enllaç on no van acudir els seus fills. Ara repetirà aquest esdeveniment, encara que la seva situació familiar continua igual. Tot i això, vol celebrar el seu amor per l'empresari amb magnificència i en aquesta ocasió passarà per l'església, però no sap quan.

Imatge de Rocío Carrasco a l'acte de presentació de la seva línia de cosmètics

Rocío ha explicat que és molt ràpida organitzant esdeveniments, per això no ha començat amb els preparatius. Insisteix que ja té el més important: el suport del seu marit. Creu que no li cal res més i que tot allò que envolta aquest esdeveniment són factors secundaris.

“Tindrà lloc en els pròxims mesos, però no és que ho tinguem tot llest. A mi m'és una mica igual perquè jo soc una persona que organitza ràpidament i a més tinc molt clar el que vull”, declara a LOC. I és per aquesta habilitat que encara no sap on tindrà lloc el gran esdeveniment.

Rocío Carrasco ha explicat la veritat

Rocío Carrasco ha compartit algunes dades sobre el seu segon enllaç matrimonial, tot i que promet que encara hi ha moltes coses que desconeix. “No em complicaré, jo només espero que aquest casament sigui tan bonic com el primer. En realitat, l'únic que tinc clar és amb qui em caso, no sé quan ni on”.

En aquests moments la filla de Rocío Jurado està immersa en la promoció de la seva nova empresa. Té diversos projectes pendents i els hi ha de dedicar temps, però el seu enllaç continua endavant. L'únic motiu pel qual no sap on serà, està relacionat amb la seva habilitat per resoldre aquest tipus de situacions.

Primer pla de Rocío Carrasco i Fidel Albiac agafats de la mà

Carrasco ha declarat: “Tinc molt suport i em sento molt agraïda. I no pel que m'envien o em regalen, és perquè darrere de cada missatge hi ha un bon desig”. Considera que està en el seu millor moment, per això vol tornar a donar el ‘sí, vull’ a Fidel Albiac.

Així porta Rocío Carrasco la seva fama

Rocío Carrasco assegura que li és igual el que la gent pensi de Fidel Albiac i del seu nou casament. Admet que sent cert pudor quan es veu a la televisió o en alguna revista, per això no consumeix el que expliquen d'ells.

“No m'importa el que es publiqui de mi i no llegiré si a algú no li agrada la meva marca. No tinc xarxes, no em googlejo. No diré «d'aquesta aigua no en beuré», però de moment no ho faig”, ha comentat sobre això.

➡️ Gent

Més notícies: