Muntatge de fotos amb una imatge en primer pla del rei Felip VI i la reina Letizia amb el rostre seriós i una imatge d'Iñaki Urdangarin pensatiu
GENT

Iñaki Urdangarin posa en problemes Felip i Letícia amb una notícia que ningú esperava

Segons 'En Blau', Iñaki Urdangarin està disposat a no revelar un episodi polèmic dels reis d'Espanya a canvi d'una gran quantitat de diners

Iñaki Urdangarin posa en un dur compromís els actuals reis d'Espanya. Segons En Blau, l'exesportista hauria demanat una gran quantitat de diners a canvi de no revelar un escàndol protagonitzat per Felip i Letícia.

Després de dos anys durs de disputes i negociacions, tot apunta que el matrimoni dels exducs de Palma està a punt d'arribar al seu final. Un conflicte que va tenir l'origen el 19 de gener del 2022, quan Lecturas va publicar en exclusiva les primeres imatges de l'exjugador d'handbol i Ainhoa Armentia.

Muntatge de la infanta Cristina seriosa amb una cua i Iñaki Urdangarin seriós
Iñaki Urdangarin i la Infanta Cristina, a un pas d'acabar amb el matrimoni | e-noticies.cat, GTRES

Des de llavors, Iñaki Urdangarin ha estat lluitant contra la Infanta Cristina per assegurar-se el seu futur. Tant és així que, més d'una vegada, s'ha reunit i amb el rei emèrit per exposar les seves exigències a canvi del seu silenci.

Entre altres coses, el cunyat de Felip i Letícia ha sol·licitat una pensió vitalícia de 25.000 euros mensuals, quantitat que rebrà després de signar el divorci. A més, altres de les peticions han estat continuar conservant la seva escorta i adquirir la propietat de Bidart.

Però sens dubte l'exigència que més enrenou està generant és la indemnització milionària que ha sol·licitat Iñaki Urdangarin. Segons ha transcendit, l'exduc de Palma hauria demanat dos milions d'euros pel llibre que li van oferir escriure i el qual va rebutjar.

Fotografia d'Iñaki Urdangarin sortint de casa amb la cara seriosa
Iñaki Urdangarin estava disposat a parlar sobre un escàndol protagonitzat per Felip i Letícia | GTRES

En aquesta novel·la, el futur exmarit de la Infanta Cristina parlaria sobre alguns dels episodis més foscos de Joan Carles I. No obstant això, el rei emèrit no seria l'únic perjudicat per aquesta publicació.

Tal com ha confirmat En Blau, Iñaki Urdangarin també estava disposat a pronunciar-se sobre un inesperat escàndol relacionat amb Felip VI i la senyora Letícia.

Iñaki Urdangarin posa entre les cordes els reis d'Espanya

Tot apunta que, finalment, la Casa Reial ha acceptat totes les peticions d'Iñaki Urdangarin. Entre elles, els dos milions d'euros que va demanar pel seu silenci.

Segons va confirmar fa uns dies Juan Luis Galiacho a El Cierre Digital, l'exjugador d'handbol ja ha rebut el primer milió d'euros. Però haurà d'esperar fins a la signatura del divorci per rebre la resta.

Una quantitat de diners que Iñaki Urdangarin s'hauria embutxacat a canvi de no parlar sobre alguns escàndols familiars. Com, per exemple, el suposat avortament de la senyora Letícia.

Tal com ha informat En Blau, tant l'experiodista com Felip haurien amagat a la Casa Reial un avortament que es va produir abans del seu matrimoni. A més, segons sembla, el rei d'Espanya també va estar implicat en la desaparició dels papers d'aquest avortament.

Muntatge amb les cares serioses de la princesa Letizia i el rei Felip VI
Segons l'esmentat mitjà de comunicació, la reina va ocultar un suposat avortament abans del casament amb Felip | GTRES, e-noticies.cat

D'altra banda, tot apunta que Iñaki Urdangarin també estava disposat a parlar sobre les presumptes vides dels monarques fora del matrimoni.

Entre aquestes confessions, es trobaria tota la veritat sobre el suposat afer de Letícia amb Jaime del Burgo i la reacció que va tenir Felip en assabentar-se d'aquesta presumpta infidelitat.

Uns relats que, en rebre la quantitat que ha sol·licitat, no podrà revelar mai. Sigui com sigui, no hi ha cap dubte que la relació entre Iñaki Urdangarin i la Família Reial està totalment trencat. I n'és una prova l'actual relació que manté amb els reis d'Espanya.

Una enemistat que té el seu origen en l'esclat del Cas Nóos. Tal com han apuntat diversos mitjans de comunicació, aquesta trama de corrupció política va ser l'inici de la suposada crisi matrimonial dels monarques. Situació de què encara no haurien aconseguit sortir.