Muntatge de fotos de Gema Aldón i Ana María Aldón somrient

La filla d'Ana María Aldón: per què es nega a tenir contacte amb José Ortega Cano

Ana María Aldón sap que Gema no suporta el torero ni la resta de la seva família

Ana María Aldón està gaudint ara d'una vida plena i molt feliç després d'haver-se separat d'Ortega Cano. Un home amb qui manté una relació mínima i respectuosa pel fill que tenen en comú, José María.

Qui es nega a tenir cap contacte amb el torero és la filla gran d'ella, Gema. Ana María Aldón sap, en concret, el perquè la jove rebutja mantenir cap mena d'enllaç amb el torero. És una raó que la noia no ha dubtat fins i tot a confessar de manera pública.

Ana María Aldón sap el motiu de la negativa de Gema a tenir contacte amb Ortega

Ana María Aldón es va quedar embarassada quan tenia 17 anys i va tenir la seva filla gran, Gema. La va tirar endavant sola, perquè el pare se'n va desentendre completament. Per això, totes dues han aconseguit crear un vincle realment fort, que fa que una es preocupi moltíssim per l'altra i viceversa.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Precisament per aquest motiu, la jove ha estat molt pendent de la seva mare, especialment durant la seva relació amb Ortega Cano. I és que, tal com ha manifestat públicament, era conscient que ella estava patint molt per tot allò que envolta el de Cartagena. Un home que no pot veure ni en pintura.

Ana María sap que la seva filla s'ha negat del tot a tenir contacte amb el torero, fins i tot després d'haver-se'n separat. El rebutja perquè no està d'acord en absolut amb el seu comportament. En efecte, especialment amb l'última cosa que ha fet aquest estiu.

Captura del 'Deluxe' de primer pla de Gema Aldón
La filla d'Ana María Aldón ha fet vessar aquest estiu el got de la seva paciència amb el torero | Mediaset

Aldón va veure que el darrer mes de juny José va portar al fill que tenen en comú a un homenatge a Rocío Jurado. I això va enfadar moltíssim Gema, que no vol saber res de l'exmarit de la seva mare. A la jove li va semblar tan malament aquest gest d'ell, que no va dubtar a atacar-lo a les xarxes socials.

El que va fer va ser escriure un tuit en què deia: “No ho entenc. En quin moment portes el teu fill petit al cementiri per homenatjar la teva difunta exdona?”. I hi va afegir: “Millor porta'l a veure la seva àvia, la nostra, que encara viu i és a Sanlúcar”.

D'aquesta manera, la noia va deixar de manifest que no suporta els comportaments de Cano, per la qual cosa no vol relacionar-se amb ell. No li agrada que 'utilitzi' el petit de la família per ficar-lo en assumptes que no el concerneixen, perquè té a veure amb la vida anterior del matador de bous.

Ana María Aldón és conscient que l''animadversió' ve de lluny

Ana María Aldón, que podria casar-se aviat amb el seu xicot, segons els rumors, sap, però, que aquest gest del seu ex va ser la gota que va fer vessar el got per a Gema. Sí, és conscient que la seva filla fa molt de temps que no suporta Ortega per molts altres motius.

Quines raons té per rebutjar-ho? Doncs, segons ha explicat en diferents exclusives, l'actitud i com ha fet patir la gaditana. Així, en una exclusiva per a Lecturas abans del divorci, va afirmar que “la meva mare es mereix ser feliç amb algú que l'estimi”.

Plànol curt d'Ana María Aldón plorant al plató de ‘Fiesta’
Ana María Aldón ha vist la seva filla manifestar que Ortega l'ha feta patir moltíssim | Mediaset

De la mateixa manera, va exposar que Ana María “hi va haver un moment en què no era lliure per expressar-se. I va ser pel seu marit, per no fer-li mal i perquè no hi hagués conflicte. A ella no li dona suport el seu marit en cap moment i la veig trista”.

Així mateix, va exposar que havia vist Aldón “fatal, no volia ni parlar, no tenia forces per a res. I tot és per les humiliacions que té a casa seva per part de tot el món. Han estat molts menyspreus cap a la meva mare, entre ells els de Gloria Camila, que no hi ha tingut respecte”.