Muntatge amb Bertín Osborne mirant de banda i Francisco Arévalo seriós
GENT

El fill de Paco Arévalo, molt afectat, confirma una mala notícia de Bertín Osborne

El fill de Paco Arévalo ha parlat per primera vegada davant dels mitjans i confirma que encara no ha rebut la trucada de Bertín

La sobtada mort de Paco Arévalo ha estat un cop dur per al món de l'entreteniment i, sobretot, per a la seva família. L'humorista era trobat sense vida la seva casa de València a l'edat de 76 anys. El seu fill, Francisco Arévalo, ha parlat amb els mitjans de comunicació a la porta del tanatori.

Visiblement molt afectat, Francisco ha revelat que la mort del seu pare ha estat "molt sobtada", i que "feia quatre dies que semblava que tenia grip, i va empitjorar". Francisco se sincerava sobre com havien estat de dures les últimes hores del seu pare a l'hospital.

Pel que fa als missatges de suport rebuts, Francisco Arévalo confirmava també una mala notícia pel que fa a Bertín Osborne.

El presentador era un dels grans amics del seu pare, però, de moment, no s'ha posat en contacte amb Francisco Arévalo: "No m'ha trucat", ha reconegut. Així i tot, malgrat confirmar-ho, Francisco té clar que sí que li trucarà "perquè sé que al meu pare li té molt d'afecte".

Francisco Arévalo, molt emocionat, parla després de la pèrdua del seu pare

Amb la cara desolada, el fill de Paco Arévalo ha comparegut davant els mitjans al tanatori valencià de l'avinguda dels Tarongers. El fill de l'humorista ha intentat treure forces per poder atendre les preguntes dels reporters.

Francisco Arévalo amb jaqueta i seriós a les escales del tanatori
Franciso Arévalo parla amb els mitjans després de la pèrdua del seu pare | GTRES

Francisco Arévalo, molt afectat i emocionat, ha destacat la gran figura del seu pare i com es va desviure per la seva família. "Només vam quedar nosaltres: primer, se'n va anar el meu germà Kike; després, la meva mare; i, ara, el meu pare. Ara la família som la meva germana i jo", confessava.

A més, també ha ressaltat que la intenció del seu pare dins del món de l'espectacle sempre ha estat "treure un somriure als altres". El fill del còmic reconeixia que la partida del seu pare ha deixat "un buit enorme en mi, en la meva germana i en tots els que l'estimem, que en som molts".

El fill d'Arévalo parla sobre Bertín Osborne

Francisco també ha estat preguntat pels mitjans sobre Bertín Osborne. El presentador, al marge d'estar d'actualitat per la seva nova paternitat, també era un dels grans amics del seu pare.

Francisco reconeix que pràcticament no té relació amb el presentador des que van treballar junts per última vegada. "Jo fa temps que no parlo amb Bertín des que vaig acabar el teatre amb ell fa 22 o 23 anys. Ell era qui parlava amb ell, era el meu pare", ha confessat.

Primer pla de Bertín Osborne amb rostre seriós als Premis ACPE a Madrid el setembre de 2022
Bertín tenia una gran relació d'anys amb Arévalo | Europa Press

Ara bé, el fill del còmic assegura que “són amics de tota la vida”. Encara que és cert que "últimament la relació no era tan fluida, sí que es trucaven de tant en tant".

Així i tot, Francisco Arévalo confirmava que "de moment no m'ha trucat": "Suposo que em trucarà i que vindrà, suposo", deia als mitjans.

El fill d'Arévalo sap com era d'important el seu pare per a Bertín, per la qual cosa no dubta que apareixerà al tanatori. "A mi no m'ho han confirmat ni m'ha trucat. M'imagino que sí perquè sé que al meu pare li té molt d'afecte", confessa.