Muntatge del Rei Felip VI amb el rostre seriós i la Reina Letizia parlant
GENT

Felip segueix els passos de Joan Carles I i pren una decisió amb Letícia per Nadal

Felip va sopar amb Letícia i les seves filles a Zarzuela, però va acabar la festa al Pavelló del Príncep amb la senyora Sofia

Letícia havia organitzat un sopar de Nadal atípic per calmar els ànims després de la polèmica de Jaime del Burgo. La seva intenció era reunir la Família del Rei a Zarzuela, encara que en tres taules diferents per no haver de compartir temps amb les cunyades. El problema és que les infantes no han acceptat aquesta norma i han organitzat una festa paral·lela a Ginebra, on ha acudit Joan Carles I.

Felip ha acabat seguint els passos del seu pare, que no es caracteritzava per passar temps amb la família per Nadal. Després que els plans de Letícia saltessin pels aires, la senyora Sofia va decidir sopar amb la seva germana Irene al Pavelló del Príncep. Segons informa En Blau, Felip va deixar sola Letícia després del sopar de Nadal per acudir a la reunió que havia organitzat la seva mare.

Muntatge amb Letizia, Felip VI i Joan Carles I somrient i Jaume del Burgo amb jaqueta
Jaime del Burgo ha canviat els plans de Letícia | e-noticies.cat, Europa Press, GTRES

Encara que pugui semblar sorprenent, Felip ha acabat seguint els passos de Joan Carles I. L'emèrit no feia companyia a la senyora Sofia en aquestes festes tan assenyalades i ara Felip ha fet el mateix. Letícia es va negar a visitar la senyora Sofia al Pavelló del Príncep i el seu marit va decidir acudir sol.

Felip ha pres una decisió: distanciar-se de les normes de Letícia. En una altra ocasió s'hauria quedat amb ella a Zarzuela, però després de tot el que ha passat vol tenir la seva independència. El matrimoni va demanar ajuda a Joan Carles I, segons En Blau, per intentar frenar l'escàndol de Jaime del Burgo.

Felip decideix distanciar-se de Letícia

La periodista Pilar Eyre, experta a Casa Real, assegura que el matrimoni compost per Felip i Letícia no passa cap problema. Això sí, fins fa molt poc pensava que emetrien un comunicat anunciant una mala notícia. Pilar considera que les declaracions de Jaime del Burgo han fet efecte, però creu que tot està solucionat.

Tot i això, Felip no està disposat a seguir el dictat de Letícia, que s'ha vist obligada "a fer la seva penitència". Pilar Eyre explica al seu exitós canal de YouTube que va haver d'anar a l'aniversari de la infanta Elena perquè no n'hi quedava cap altra.

Fotomuntatge del rei Felip amb cara trista i Pilar Eyre
Pilar Eyre té informació sobre Felip | TV3, Europa Press, Ed Duvico

Felip ha decidit acostar-se a la seva família, per això va decidir que visitar la seva mare la nit de Nadal, malgrat que Letícia es quedaria sola.

"En aquesta ocasió Felip sortirà xiulant quan acabi el sopar. El rei no està per a festes i no allargarà el sopar amb la seva família. Ens expliquen que els seus plans passen per reunir-se amb la seva mare i la seva tia quan acabin amb les postres", expliquen a En Blau.