Primer pla de Rocío Carrasco seria en una imatge del 2020
GENT

El millor Nadal de Rocío Carrasco i el pitjor: de Rocío Jurado al seu fill David Flores

Era el 1989 i Roció Carrasco vivia el seu Nadal més bonic amb els seus pares, sense saber tot el que arribaria més tard. Rocíito tenia llavors tan sols 12 anys

Rocío Carrasco naixia el 1977 en una casa amb estrella. Ser la filla del boxejador Pedro Carrasco i la cantant Rocío Jurado no deu ser poca cosa. S'ha parlat molt de la seva infància, de la seva relació amb els seus pares i de tot el que va passar després. La història de Rocío Carrasco aixeca passions, batalles i discussions acalorades. El que queda clar és que les seves vivències de nena van ser especials, tant per coses bones, com per d'altres de dolentes.

Tenir uns pares absents marca, d'això no hi ha cap dubte. Rocío Carrasco Mohedano va poder viure moments amb els pares i aquests van haver de ser de felicitat màxima. Tots recordem aquests dies de Nadal de petits, al costat de les nostres famílies i aquells avis que tant trobem a faltar.

Doncs Rocío Carrasco no era menys. Per entendre-ho, hi ha una imatge icònica, publicada a la revista Lecturas en un Nadal dels anys 80. Ha plogut força, però aleshores Rocíito no tenia ni 12 anys. Era una nena feliç, o això sembla a la fotografia que ens acompanya.

Pedro Carrasco, Rocío Jurado i la seva filla Rocío Carrasco celebrant el Nadal el 1989
La família Carrasco Jurado, amb Rocío Carrasco a la dreta | Lecturas

Veiem una Rocío Carrasco somrient, contenta de posar amb els seus pares i tenir la seva mare Rocío Jurado al seu costat. Destaca l'elegància de Pedro Carrasco, vestit de 21 botons, així com el poder que desprèn Rocío Jurado, en un vestit blau impressionant.

No sabem l'any exacte de la fotografia, però ha de ser entre el 1986 i el 1988. Just un any després, el 1989, el matrimoni de Rocío Jurado i Pedro Carrasco fracassava i se separaven. El Nadal del 1988, doncs, va ser l'últim que van passar junts. Aquesta Rocío Carrasco, vestida de blanc, tenia una felicitat pura, d'una nena contenta d'estar en aquestes festes tan assenyalades amb els pares.

Han passat molts anys. Rocío Carrasco ja no pot gaudir dels seus pares i tampoc no passarà el Nadal amb els seus fills. Segur que un dia com avui recordarà amb molt d'afecte aquesta imatge. El dia que tots tres era una família feliç i van posar al costat del seu arbre de Nadal per a la revista Lecturas.

El pitjor Nadal de Rocío Carrasco

Si la foto dels anys 80 és sens dubte un del Nadal més bonic per a Rocíito n'hi ha un altre que no oblidarà mai. Ho va explicar ella mateixa a la televisió. Ja havia tingut els dos fills i s'havia separat d'Antonio David Flores.

Muntatge amb Rocío Carrasco mirant de banda seriosa i David Flores Carrasco seriós al carrer
Rocío Carrasco i el pitjor Nadal pel seu fill | e-noticies.cat

Aquest 25 de desembre, Rocío esperava una trucada de David Flores Carrasco, el seu fill petit que vivia amb el seu pare. Passaven les hores i la trucada no arribava, mentre que Rocío Carrasco intentava per totes les maneres contactar-hi. Hores després, s'assabentava per la seva filla, Rocío Flores, que el petit era a l'hospital per una pneumònia. Ningú li havia dit durant el dia.

Rocío Carrasco assegura que va estar tota la setmana al costat del seu petit, cosa que va negar Olga Moreno. La veritat només la sabran ells.