Fotomuntatge amb una foto del rei emèrit Joan Carles a l'interior d'un cotxe i una rodona vermella amb la imatge difuminada de Pilar Eyre
GENT

La catalana famosa i milionària que hauria estat amant del rei Joan Carles

Segons va revelar Pilar Eyre, el rei emèrit Joan Carles I hauria mantingut una relació extramatrimonial amb una dona famosa i milionària a Catalunya

La vida extramatrimonial del rei Joan Carles ha estat motiu de xerrameques durant anys. No és cap secret actualment que el rei emèrit Joan Carles podria haver tingut al voltant del món múltiples amants. De fet, segons alguns experts, aquest nombre podria fixar-se en aproximadament 1.500, i fins i tot fins a 5.000.

I, encara que s'ha parlat molt en els darrers anys de la relació que va mantenir amb Corinna, se sap molt poc d'altres amants que també van passar per la vida del rei.

Com, per exemple, una catalana amb qui es va relacionar l'emèrit a l'esquena de la reina Sofia a Barcelona. Es tracta, de fet, d'un algú molt reconegut i amb un gran poder econòmic, segons va apuntar l'experta en la Casa Reial Pilar Eyre.

La famosa i milionària catalana amant de Joan Carles I

Joan Carles hauria mantingut una relació amb una famosa i milionària catalana. Així ho revelava fa un temps Pilar Eyre, al programa ja desaparegut Sálvame.

Allà, en una connexió en directe, confirmava l'existència "d'una amiga entranyable del rei Joan Carles, catalana, famosa i milionària".

Es tractava, com va informar la periodista especialitzada en la Casa Reial, d'una "bellíssima milionària amb què es veia en una casa de la Via Augusta", a la ciutat de Barcelona. Tot i això, el nom de l'amant catalana de l'emèrit no va transcendir llavors. De fet, encara avui no ha estat revelat.

Però aquesta no és l'única amant que hauria tingut l'emèrit a Catalunya. I és que Pilar Eyre també revelava tres amants catalanes més del rei Joan Carles. "Tenia una morena baixeta i graciosa, neboda d'una comtessa, que ara resideix a Amèrica. I una altra de molt renom, vídua, tan poc discreta que airejava com eren les peces íntimes de la reina Sofia".

I fins i tot "una estrangera amb un gran pis a Barcelona, emparentada per matrimoni amb el mateix rei". I és que fa uns quants anys sortia a la llum el nom d'Antonia Dell'Atte.

La italiana, exparella d'Alessandro Lequio, segons van revelar a Telecinco, s'hauria trobat diverses vegades amb Joan Carles al seu pis de l'Eixample de Barcelona. Unes dades que coincidirien amb les aportades per Pilar Eyre.

Pilar Eyre, amant del rei Joan Carles?

Tot i això, per aportar més llum en aquesta qüestió, el número especial Les dossiers noirs de la Monarchie (Els dossiers negres de la monarquia) de l'any 2019 de la revista del cor France Dimanche decidia revelar el nom de diverses de les amants del rei emèrit.

Entre elles, hi havia Bárbara Rey, Sara Montiel, Corinna, la mallorquina Marta Gayà o fins i tot Lady Di. Tot i això, el que molts no esperaven és que aparegués el nom d'una de les expertes més grans en la Casa Reial a Espanya. Efectivament, Pilar Eyre sortia a la llista publicada per la revista francesa.

No obstant això, es tractava d'un error. La periodista i escriptora catalana no trigava a acudir a les seves xarxes socials per desmentir completament la notícia.

"Sofia m'agafarà mania... Em prohibiran l'entrada als restaurants grecs...", feia broma Pilar Eyre després d'assabentar-se que havia estat inclosa a la llista d'amants del pare de Felip VI.

"Em fa vergonya haver de desmentir això! De debò, si tot és una broma basada en un malentès!", assegurava. I és que, amb gran probabilitat, els editors de la revista havien confós Pilar Eyre amb una de les amants catalanes, ja que havia estat ella qui havia donat aquesta informació de manera pública.