Muntatge en primer pla de Lydia Lozano i Víctor Sandoval somrient
GENT

Les famoses imatges de Víctor Sandoval i Lydia Lozano lluny de Telecinco

Lydia Lozano i Víctor Sandoval són els protagonistes d'unes fotos que estan triomfant a les xarxes

Lydia Lozano i Víctor Sandoval han estat durant anys companys de treball a Sálvame. Amb la fi del programa, tots dos s'han quedat a l'atur, encara que aquests mesos posteriors han compartit un nou projecte puntual. En concret, durant unes setmanes han estat gravant fora de Telecinco un espai per a Netflix que veurà la llum ben aviat.

Perquè els fans de Lydia Lozano i Víctor Sandoval vagin 'obrint la gana' de veure'ls novament a la televisió s'han publicat unes instantànies de tots dos molt peculiars. Hi apareixen fora de Mediaset i d'Espanya durant la gravació del nou format. I la veritat és que estan generant un gran enrenou a les xarxes.

Les fotos de Lydia Lozano i Víctor Sandoval al seu nou projecte

Lydia Lozano i Víctor Sandoval, juntament amb diversos companys més de Sálvame, van acceptar l'oferta de fer per a Netflix una 'seqüela' del programa esmentat. Així, van emprendre rumb a Mèxic i els Estats Units per gravar el que s'ha anomenat Sálvese quien pueda.

Justament, la canària va comentar aquests dies que l'estrena del format, prevista inicialment per a l'octubre, s'havia endarrerit. I va exposar que la causa n'era que el número u de la plataforma estava absolutament copat per la sèrie El cuerpo en llamas.

Ara bé, Lydia, Víctor i tots els que esperen expectants el seu nou treball ja han sortit de dubtes respecte al començament de la seva emissió. Netflix ha comunicat que l'esperat llançament dels tres primers capítols es produirà el 10 de novembre. I ho ha donat a conèixer de manera molt especial.

Cartell de Salvi's qui pugui! de Netflix amb Kiko Matamoros, Belén Esteban, Terelu i Victor Sandoval
Lydia Lozano tornarà a les pantalles amb Víctor Sandoval i els seus companys el 10 de novembre | Netflix

L'esmentada plataforma ha donat la bona notícia compartint a Instagram imatges, en forma de postals, de cadascun dels col·laboradors durant les gravacions fora d'Espanya. Aquestes postals tenen un marcat sentit de l'humor, ja que destaquen situacions, expressions o comportaments habituals dels protagonistes. I entre totes elles n'hi ha dues que estan causant furor.

La primera és la de Lozano, que apareix a la coberta d'un vaixell amb un vestit floral. En aquesta s'al·ludeix a la seva forma de ballar que va fer famosa a Sálvame. I és que l'acompanya el missatge següent: “Vaig ballar el 'chuminero' a Miami i me'n vaig recordar de tu”.

La segona que propicia molts comentaris és la de Sandoval. Aquest es mostra assegut a la sorra de la platja amb les cames creuades intentant relaxar-se i meditar. I amb aquesta instantània, a més del dibuix d'una aranya, s'ha escrit: “Jo a Miami no torno!”.

D'aquesta manera, s'ha intentat fer broma de com de malament ho va passar Víctor a aquesta ciutat fa anys. Cal recordar que li van amputar part d'un dit per una picada d'un aràcnid. I també que en aquell lloc va trencar la seva relació amb aquell que aleshores era el seu marit, Nacho Polo.

Postal de Víctor Sandoval per a la campanya de Netflix del programa '¡Sálvese quien pueda!'
La postal de Víctor Sandoval tampoc no ha deixat indiferent ningú | Netflix

Víctor Sandoval i Lydia Lozano generen enrenou a les xarxes

Lydia Lozano i Víctor Sandoval s'han convertit ara en protagonistes a les xarxes per les seves postals, igual que els seus companys. I és que ningú no ha quedat indiferent davant la publicació d'aquestes. Tothom ha volgut opinar.

La veritat és que gairebé tots els internautes estan meravellats per la manera que ha tingut Netflix d'anunciar l'estrena de Sálvese quien pueda. Per això, hi ha comentaris com ara: “Cap portada de revista supera aquesta meravella”, “Necessito un pòster de cada foto” i “Déu sant. Em faré samarretes amb elles”.

Imatge dels col·laboradors de 'Sálvame' asseguts en un sofà, fitxant per a Netflix
Lydia Lozano, Víctor Sandoval i els seus companys han causat sensació amb les seves postals | Netflix

En aquesta mateixa línia hi trobem aquests altres missatges: “Gràcies per aquesta fantasia”, “Necessito el de Lydia a la meva paret” i “Cridant. Quina meravella”.