Primer pla de Nacho Abad somrient durant la premiere de la sèrie 'SuperGarcía' a Madrid al maig de 2023

Nacho Abad opina sobre el guanyador de 'GH VIP' i sorprèn els fans de Telecinco

Nacho Abad ha tingut una ficada de pota al plató de 'GH VIP'

Nacho Abad i David Alemán van visitar el plató de Gran Hermano VIP 8 amb l'objectiu de promocionar el seu programa, Código 10. Aquest espai, que abans s'emetia a Cuatro, recentment ha patit un canvi perquè ara s'emetrà dilluns a les 22:00 hores.

Recordem que aquesta franja horària abans pertanyia a Cuentos Chinos i, més tard, a GH VIP: Última Hora. No obstant això, com que aquest primer format va ser cancel·lat i el segon no ha aconseguit fins ara bones audiències, Telecinco va decidir adjudicar aquest horari a Nacho Abad i a Alemany.

La qüestió és que, després d'aquest breu màrqueting del seu programa, Nacho Abad es va atrevir a comentar un dels temes que més s'estan discutint al concurs: l'abandó de Karina.

Pel que fa a això, Nacho Abad va ser molt clar. I és que va assegurar que la veia “guanyadora”, raó per la qual va sentir amb molt de pesar la seva sortida. Això sí, com que la cantant ja no és participant, el periodista va confessar qui eren ara les grans apostes per guanyar l'edició d'aquest concurs. Va ser en aquell moment quan, inesperadament, Nacho Abad va tenir una relliscada en confessar el següent:

“Favorits perquè els conec, Carmen Alcayde i Pedro García Aguado”, va explicar. Ion Aramendi, incòmode al seu costat, li va xerrar: “Pedro ja no hi és”.

Nacho Abad al seu comiat per vacances d'En Boca de Tots
Nacho Abad va viure un ' voldria fondre'm' | Mediaset

Nacho Abad va tenir un lapsus en dir els seus guanyadors de GH VIP

D'aquesta manera, Nacho Abad va tenir una petita relliscada en esmentar el nom d'una persona que ni tan sols va arribar a ser concursant, Pedro García. I és que cal recordar que l'exjugador de waterpolo va ser un infiltrat del 'reality' i, encara que va tenir l'oportunitat de quedar-se, finalment va declinar aquesta oferta.

Captura de pantalla de 'GH VIP: El Debate 4' mostrant Nacho Abad amb Ion Aramendi i David Alemán al plató
El presentador de 'GH VIP' va ser qui va xivar a Nacho Abad que Pedro ja no era al concurs | Mediaset

Quan Ion Aramendi li va dir que aquest últim ja no era concursant, Nacho Abad va reaccionar molt sorprès. “Ah, ja no hi és Pedro?”, va amollar atònit, alhora que el presentador basc li va xiuxiuejar mentre reia un “no et preocupis”.

Nacho Abad, molt incòmode per aquesta ficada de pota seva, es va limitar a riure. Des de plató es van sentir rialles per part dels més fans del programa, que els va sorprendre aquesta relliscada del presentador.

Després d'aquest contratemps, ràpidament, Aramendi es va acomiadar tant de Nacho Abad com d'Alemany per donar pas a una connexió amb Karina.