Xavi Coral amb vestit i corbata apareix a primer pla, mentre que al fons es veu una imatge borrosa d'una altra persona dins d'un cercle groc.
GENT

La famosa cara de TV3 que va ser company de Xavi Coral i ara treballa en un mercat

Reapareix a la televisió un estimat col·laborador del programa de Xavi Coral, 'Divendres', i sorprèn amb la seva feina

A la televisió, hi ha cares que es queden gravades a la memòria dels espectadors. Un dels més reconeguts és un col·laborador que va passar de ser una figura destacada a TV3 a tenir una vida completament diferent. Parlem d'algú que va treballar al popular programa Divendres, que durant vuit temporades va entretenir els espectadors catalans cada tarda.

Imatge de Xavi Coral i Espartac Peran, junts a TV3

Aquest programa, emès des del 2009 fins al 2017 i coproduït pel Terrat, acompanyava els televidents després de la sèrie La Riera. Amb Xavi Coral i Espartac Peran al capdavant, i més tard amb Helena Garcia Melero, el Divendres es va convertir, durant molts anys, en un dels pilars de les tardes de TV3. I és que el programa de Coral i Peran explorava diferents racons de Catalunya i oferint una barreja d'entreteniment i informació.

Entre els col·laboradors hi havia figures com Marc Giró, Pere Mas, Tian Riba, Ana Boadas i David Balaguer. Tot i això, si n'hi ha un que el públic recorda és el del jove entrenador personal encarregat de donar consells sobre salut i fitness: Jordi Pallarés. De fet, l'entrenador personal tenia una secció pròpia al programa: “En forma amb Jordi Pallarés”.

Jordi Pallarés amb una samarreta blanca està parlant i gesticulant a Divendres, mentre que Xavi Coral, parcialment visible, sosté una tovallola blanca.

Jordi Pallarés, amb la seva simpatia i coneixements, es va guanyar l'afecte del públic de TV3. Tanmateix, després del seu temps a Divendres, la vida de Pallarés va fer un gir inesperat. Tot i que la seva experiència a la televisió va quedar com un record agradable, va decidir seguir un camí diferent.

Actualment, el Jordi treballa en un lloc del Mercat de la Independència de Terrassa, on manté un contacte directe amb la gent, encara que en un entorn molt diferent del de la televisió.

Fa un parell de dies, Núria Marín, presentadora de Tens un minut, va trobar Jordi al seu lloc del mercat. La sorpresa va ser evident quan Marín, en reconèixer la seva cara, li va preguntar: “Surts o has sortit per la tele?”.

Jordi va respondre emocionat: “He sortit. Jo era col·laborador de Divendres, fortíssim. M'he dedicat tota la vida a l'activitat física, però aquelles coses de la vida m'han portat a tenir parada al mercat de la Independència de Terrassa”.

➡️ Gent

Més notícies: