Primer pla de Kiko Hernández parlant a càmera amb el rostre seriós a 'Sálvame'

Kiko Hernández assumeix un succés inesperat abans de la boda amb Fran Antón

Kiko Hernández ha compartit al seu Instagram una notícia delicada

Falten 10 dies perquè Kiko Hernández celebri la seva boda amb Fran Antón, però abans ha hagut d'afrontar una notícia inesperada. Kiko està assumint la pèrdua de María Teresa Campos, una de les seves grans amigues i companyes de Telecinco. El col·laborador se n'ha acomiadat a través de les xarxes socials enviant un missatge bonic.

Kiko Hernández no coneixia quin era l'estat real de María Teresa, ni ell ni la resta del públic. Terelu Campos ha reconegut: "La gent no s'ha esperat el que ha passat, però nosaltres sí".

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Segons ha explicat, van amagar la vertadera situació de la presentadora per respecte a la seva intimitat. El públic no sabia quina era la gravetat de la situació fins que va ingressar a l'hospital el darrer diumenge 3 de setembre.

Fran Antón i Kiko Hernández a 'Viernes Deluxe'
Kiko Hernández està preparant la seva boda amb Fran Antón | Instagram, @kikohernandeztv

Kiko ho té tot preparat per casar-se amb Fran Antón a Melilla i està compartint molts detalls a Instagram. Ha convidat les germanes Campos perquè ha treballat molt de temps al seu costat i a María Teresa l'unia una tendra amistat. El tertulià la visitava al seu domicili i passava les tardes jugant amb ella a les cartes perquè estigués entretinguda.

Kiko li ha rendit un emotiu homenatge i ha assumit així que ha perdut una persona important en la seva vida. No només a la seva, María Teresa va marcar la vida de tots i per això hi havia tanta expectació pel seu estat de salut. Tanmateix, Terelu i Carmen ho van ocultar fins al final i per això tot ha estat una sorpresa per a la gran majoria.

Kiko Hernández trenca el seu silenci

Kiko ha canviat molt des que manté una relació sentimental estable amb Fran Antón. Fa un temps va començar a mostrar els seus sentiments en públic i recentment ha publicat un missatge sobre María Teresa Campos.

Primer pla de Maria Teresa Campos amb rostre molt somrient
María Teresa Campos ha mort amb 82 anys | Europa Press

"Una de les més grans comunicadores d'aquest país, et trobaré molt a faltar. Bon viatge", ha escrit. No obstant això, Hernández no s'ha desplaçat fins al tanatori de Tres Cantos per acomiadar-se'n.

Hernández, tot i que pot semblar el contrari, sempre ha defensat ser una persona tímida. Potser no ha estat en tanatori donant suport a Carmen Borrego per aquest motiu. Suposadament, són grans amics, encara que ell tampoc coneixia la gravetat de la situació, per això el que ha passat ha estat tan inesperat.