Primer pla de Fabiola Martínez amb rostre seriós i concentrat en una classe de ioga
GENT

Fabiola Martínez rep un missatge inesperat després de l'última hora de Bertín Osborne

Fabiola Martínez es converteix en la protagonista de les darreres declaracions d'una suposada exparella de Bertín

Fabiola Martínez acaba de rebre el missatge que esperava menys. I és que, després de totes les novetats que han sortit a la llum sobre Bertín Osborne, Chabeli Navarro no ha tingut cap problema a dedicar unes paraules a la veneçolana.

Després de conèixer-se l'inesperat embaràs de Gabriela Guillén, el nom d'aquesta empresària de 34 anys va sortir a la palestra. Aprofitant la repercussió mediàtica que havia tingut aquesta notícia, la televisiva va voler fer pública la relació que va mantenir amb el presentador al passat.

Fabiola Martínez i Bertín Osborne feliços a la gala solidària de la seva associació
Fabiola Martínez talla tota mena de relació amb Bertín després de les darreres novetats | Europa Press

Tal com va revelar Chabeli, durant el seu afer amb l'exmarit de Fabiola Martínez , també es va quedar embarassada. Tot i això, si escau, sí que es va veure en l'obligació d'interrompre la gestació del seu fill per petició de l'artista.

Després d'aquestes declaracions polèmiques, van aparèixer nous testimonis relacionats amb la vida sentimental de Bertín Osborne. La cantant Encarna Navarro no va tenir objeccions a assegurar que havia estat amb el televisiu durant 15 anys.

Una informació que, segons sembla, no va asseure gens bé a Fabiola Martínez . I és que tot apunta que el seu exmarit li havia estat infidel durant tot aquest temps.

Des de llavors, la veneçolana ha preferit desvincular-se del tot del pare dels seus fills. Tant és així que, alguna vegada, ha arribat a assegurar que ja no forma part de la seva vida, trencant així la bona relació que havien tingut fins ara.

Ara, i després de tots aquests esdeveniments, Europa Press ha pogut parlar en exclusiva amb Chabeli Navarro sobre aquesta situació delicada. Moment que ha aprofitat per defensar públicament Fabiola Martínez: "Ella té més classe".

Chabeli Navarro surt en defensa de Fabiola Martínez: "És el seu exmarit i no hi té res a veure"

Fabiola Martínez s'ha convertit en la protagonista principal de les darreres declaracions públiques de Chabeli Navarro. I és que, la televisiva no ha tingut cap problema a posicionar-se, davant de les càmeres d' Europa Press, al costat de la model veneçolana.

Aquest dilluns, 25 de setembre, aquesta coneguda agència de notícies ha publicat la darrera i incendiària conversa que ha mantingut amb aquesta dona.

Durant la xerrada, Navarro no ha dubtat a l'hora de defensar públicament les últimes paraules que Fabiola Martínez ha pronunciat sobre això. I és que, després de conèixer tota aquesta informació, la col·laboradora va deixar molt clar que Bertín Osborne ja no forma part de la vida.

Muntatge amb les cares de Fabiola Martínez i Chabeli Navarro
Chabeli defensa públicament Fabiola Martínez | GTRES, Mediaset, e-noticies.cat

"És normal que aquesta dona n'estigui fins aquí", ha assegurat Chabeli. A més, l'empresària ha aprofitat l'ocasió per posar en valor l'actitud que mostra la veneçolana en tot moment.

Per això, i després d'assegurar que Osborne "és el seu exmarit i no hi té res a veure", ha aplaudit públicament la decisió que ha pres Fabiola Martínez. "Millor que no es fiqui en res, ella té més classe".

A més, la suposada exparella de Bertín s'ha volgut pronunciar sobre el missatge que, segons sembla, el cantant li va enviar a Encarna Navarro després de la seva exclusiva:

"Surti el que surti i qui surti, ell sempre seguirà negant-ho com fa sempre, és la seva manera d'actuar. Després es veurà que és cert, després callarà, després recularà com fa sempre. Però bé, no és nou".

Chabeli Navarro amb ulleres de sol al carrer
Chabeli tira per terra la imatge pública de Bertín Osborne | Europa Press

I és que, segons va transcendir al seu moment, l'exmarit de Fabiola Martínez va escriure a totes les seves suposades amants un missatge després de conèixer tota aquesta informació: "Totes sou iguals".

Com es podia esperar, aquesta frase no va asseure gens bé a l'empresària de 34 anys. Per això, i després d'assegurar que n'és propi, ha volgut aprofitar l'ocasió per pronunciar-s'hi.

"Totalment, és la seva manera de pensar i com tracta les dones. És que és una frase que no m'agrada res, totes són iguals. Ell no, ell no és igual que tots", ha sentenciat Chabeli.