Primer pla de Chabeli Navarro en un post d'Instagram
GENT

Chabeli Navarro assegura que Bertín Osborne la va convèncer perquè avortés

Chabeli Navarro, ex de Bertín Osborne, assegura que es va quedar embarassada del presentador

Chabeli Navarro ha donat una entrevista a Lecturas que no ha deixat indiferent ningú, perquè ha assenyalat al Bertín Osborne sense embuts. Recordem que va mantenir una relació amb el presentador fa uns anys, però ell prometia que la història no era seriosa. Navarro es va retirar a un segon pla perquè l'estaven acusant de cridar l'atenció de la premsa per guanyar fama i diners.

Chabeli Navarro promet que es va sentir “malament i jutjada”, de fet ha fet un pas més i garanteix que va tenir “por” de la reacció del públic. Per això no va explicar què estava passant: suposadament estava embarassada i, segons el seu relat, el Bertín la va convèncer perquè avortés. Tot són declaracions que ella ha donat a Lecturas, ara cal escoltar la versió del presentador.

Primer pla de Bertín Osborne amb rostre neutre durant la presentació del seu darrer àlbum, '40 años son pocos'
Bertín Osborne ha tornat a ser assenyalat | GTRES

"Vaig estar embarassada del Bertín Osborne i ell em va convèncer perquè avortés", assegura l'exparticipant de Mujeres y Hombre y Viceversa. Segons explica, se sent identificada amb Gabriela Guillén, mare del nou fill de l'artista, però en són casos diferents. Creu que l'empresària ha estat més valenta que ella perquè ha explicat en primera persona què estava passant.

Chabeli explica que l'embaràs de Gabriela no la va agafar de sorpresa, per a ella no era una cosa nova perquè ja ho havia viscut. “Vaig reviure el que jo vaig passar fa dos anys. La mateixa notícia li la vaig donar al Bertín fa dos anys”, declara al mitjà esmentat anteriorment.

Chabeli Navarro assenyala Bertín Osborne

Les paraules de la Chabeli no han deixat en bon lloc al Bertín, que ha emès un comunicat assegurant que està cansat de la premsa. Osborne creu que alguns periodistes, molts amics seus, han creuat els límits.

Post de Chabeli Navarro a Instagram al cotxe el 6 de juny de 2023
Les declaracions de Chabeli Navarro són contundents | Instagram, @chabelinavarro

El problema és que cada cop hi ha més informació i resulta més complicat mantenir-lo al marge d'aquesta història.

Navarro ha explicat, segons la seva versió, que tot això va passar fa dos anys i que va interrompre el seu embaràs pel Bertín. Suposadament, ell la va convèncer perquè prengués aquesta decisió.

“La Gabriela ha estat molt valenta, jo no ho vaig ser”, reflexiona.

També ha revelat que alguns mitjans van ser durs perquè la van acusar d'estar 'caçant' un famós. Aquesta va ser una altra de les raons per les quals va pensar que el millor era canviar el futur. “Em sentia jutjada i vaig tenir por”.