Muntatge amb Fabiola Martínez amb el mestre Joao

GENT

Fabiola Martinez confirma que s'acaba el temps amb el Maestro Joao

Fabiola Martínez, davant la semifinal de 'Baila como puedas' on s'enfronta al Maestro Joao


Fabiola Martínez travessa un gran moment i és que s'enfronta a la semifinal de Baila como puedas, on competeix contra el Maestro Joao.

Així, tots dos han protagonitzat un divertit vídeo en xarxes socials on tots dos es desafien amb les seves respectives parelles de ball. Així, demostren que malgrat la competició, entre ells hi ha molt bon rotllo i s'ho passen genial als enregistraments.

"Sabeu que heu perdut ja, no?", diu Maestro Joao a la seva rival. A allò que ella posa mala cara i li respon: "Perdona?, què hem perdut el què?", prossegueixen amb la seva divertida picabaralla. "Perquè ho guanyarem tot", adverteixen Joao.

Captura de Fabiola Martínez a la promo de 'Baila como puedas'

"Som les més discos del lloc", li diuen. I el Maestro Joao i la seva companya de ball asseguren que no tenen res a fer contra ells. "Sou les més optimistes del lloc", els repliquen. "Agafa'm que vaig".

Sens dubte, bona prova de com s'ho passen de bé tant dins com fora de càmeres.

Aliena a totes les polèmiques que envolten el seu ex Bertín Osborne, Fabiola Martínez segueix endavant i està completament centrada en la seva carrera. Així, el seu pas per Baila como puedas li ha suposat un buf d'aire fresc.

Fabiola Martinez s'enfronta al Maestro Joao a la semifinal

Sobretot perquè ha mostrat una faceta seva que pocs coneixíem. La mateixa Fabiola explicava quin era el veritable motiu pel qual s'havia animat a participar en aquest format tan vistós.

"Sempre que he vist un programa de ball deia 'tant de bo em truquin'. Però ha arribat, i, a veure, hauria preferit que m'arribés deu anys enrere. És duríssim", confessava sobre això.

D'aquesta manera, la model admet que hi ha molta competitivitat amb els companys. "Tots volen guanyar, de manera que t'exigeixen".

Captura de Fabiola Martínez amb el seu ballarí plorant a Balla com Puedas

D'altra banda, el pas pel concurs també ha estat l'oportunitat perfecta per allunyar-se d'aquesta imatge de 'dona de' i distanciar-se encara més de Bertín Osborne. El principal objectiu de Fabiola, des que se separés de l'artista, sempre ha estat fer-se un nom pel seu compte.

"Part d'això és el que ha fet que em decidís a fer el pas. És el meu primer concurs", confessava. "Però en aquest cas, primer va ser perquè m'encantava, i després vaig pensar: 'quina oportunitat tan bonica que se'm conegui a mi'".

➡️ Gent

Més notícies: