Fotomuntatge de Cristina Puig, ex de TV3, amb una imatge amb Helena García Meleroo

GENT

Cristina Puig, íntima d'Helena García Melero: la seva nova vida lluny de TV3

Després de l'adeu del programa 'Preguntes freqüents' de TV3, no hem tornat a veure Cristina Puig en pantalla


Després de l'adeu del programa Preguntes freqüents de TV3, no hem tornat a veure Cristina Puig, presentadora de l'espai, en pantalla. Va ser l'any 2022 quan la cadena de referència de la televisió de Catalunya va anunciar l'arribada d'un nou programa en substitució del FAQS.

Estem parlant del Col·lapse, espai presentat per Ricard Ustrell. D'aquesta manera, el programa presentat per Cristina Puig quedava fora de la graella de la televisió pública de Catalunya.

Cristina Puig és molt amiga d'Helena García Melero. Així ho vam poder veure fa només uns dies a la Gala People in Red 2024, on van aparèixer juntes. La presentadora del Tot es mou, va compartir diverses imatges amb Cristina Puig al seu compte d'Instagram.

Tot i això, després de la seva marxa de TV3, coneixem pocs detalls de la nova vida de l'expresentadora. Encara que a jutjar per les seves publicacions a través de les xarxes socials, estem segurs que està feliç i vivint una vida més tranquil·la.

Cristina Puig, lluny de TV3: el seu marit Jaume i la seva filla

Cristina Puig està casada amb el Jaume, amb qui té una filla. Tal com anuncia En Blau, la periodista i el seu marit ja fa molts anys que són parella. A més, tot i ser molt activa a Instagram, Cristina Puig mai mostra la cara de la seva filla per preservar la seva intimitat.

Imatge de Cristina Puig amb el seu marit Jaume i la seva filla

El cert és que Cristina Puig ha aconseguit reinventar-se i va començar a entrevistar setmanalment personatges com Marc Giró o Agnès Busquets per al mitjà The New Barcelona Post. I és que no cal tenir un programa a prime time per fer periodisme.

Cristina Puig va confessar que s'allunyava de la televisió

Després de la polèmica en què es va veure envoltada a l'etapa final del FAQS, la periodista va explicar que es trobava en un procés de descompressió, d'allunyar-se i fer net, ja que, segons va explicar, la sortida de la televisió va ser molt bonica i molt gratificant, però molt dura.

De fet, pel que fa a si tenia algun projecte professional entre mans, la seva resposta va ser molt clara. "No tinc cap projecte televisiu, m'allunyo. Aquestes coses passen sovint, hi ha gent que va encadenant projectes i jo ara no. Reordenant la meva vida", va concloure.

➡️ Gent

Més notícies: