Muntatge fotogràfic entre una imatge de Gabriel Rufián i una de la seva exdona, Mireia Varela

L'exdona de Rufián reapareix temps després del seu divorci: missatges duríssims

Mireia Varela ha llançat diversos dards a Rufián i Marta Pagola, després de saber que seran pares properament

Gabriel Rufián i la seva dona, Marta Pagola, estan d'enhorabona. La cap de premsa del PNB i el líder d'ERC seran pares del que serà el primer fill en comú, en molt poc temps. Una notícia que no ha estat ben rebuda per tothom, concretament, per l'exdona del diputat, Mireia Varela.

La notícia s'ha difós després que Pagola aparegués al Congrés dels Diputats amb una panxa d'un estat d'embaràs avançat. La realitat és que la paternitat de Rufián no ha deixat ningú indiferent, ja que ell ja té un fill anomenat Biel, fruit de la seva anterior relació amb Maria Varela.

Ara, la notícia de la futura paternitat del seu exmarit tampoc l'ha deixat indiferent a ella, ja que Varela ha llançat diverses pulles contra Rufián i la seva dona. Un fet que, segons indica Vozpopuli, ja hauria fet diverses vegades.

Mireia Varela: "A un infidel res no ho canvia"

La realitat és que la ruptura amb Rufián la va deixar molt tocada. El 2018 van decidir separar els seus camins, just el mateix any on Rufián va conèixer Pagola.

Ara, després de conèixer que el seu exmarit serà pare per segona vegada, Varela no s'ha pogut contenir i ha esclatat. A través de les xarxes, ha llançat uns dards directes a la parella. En una història d'Instagram, ha escrit el següent:

"A un infidel res no el canvia, ni una bona dona, ni un fill, ni aigua del calçó. Res, reines. Infidels van néixer i infidels moriran", va publicar aquest divendres.

Captura de pantalla d'una història d'Instagram de Mireia Varela dirigida a Gabriel Rufián
Mireia Varela: «A un infidel res no ho canvia, ni un fill». | Instagram, @mireiavarela

Però això no ho és tot, no només ha tingut un missatge per a Rufián, sinó també per a Marta. "Segons intents i segones oportunitats mai van ser bones, estimada. Desenganya't", va publicar.

Captura de pantalla d'una història d'Instagram de Mireia Varela, exdona de Gabriel Rufián
Mireia Varela també ha llançat un missatge a Marta Pagola. | Instagram, @mireiavarela

La realitat és que aquesta no és la primera vegada que Mireia Varela llança dards contra el diputat. És evident que no va portar bé la separació. De fet, ella mateixa ho va confessar a través de les xarxes socials.

El 2020 va publicar la següent anàlisi: "Vaig acomiadar el 2018 plorant sabent que perdia l'amor de la meva vida. Li vaig plorar cada dia, tardes i nits. Li vaig suplicar mil perdons i vaig desitjar cada hora la tornada", va indicar.

"Centenars de nits en vela. Patiment incommensurable. Aïllament del món. Dolor la gent que m'envoltava", va publicar al seu perfil de Twitter.

Sens dubte, uns missatges molt diferents dels que ha publicat aquests darrers dies. Ara, haurem de veure si continua publicant mentre el nadó no neix.