Muntatge d'Eugenia Osborne amb rostre neutre, els llavis vermells i els cabells curts i Bertín Osborne seriós mirant de banda

GENT

Eugenia Osborne pren una decisió necessària en cometre un error amb Bertín Osborne

Eugenia Osborne decideix fer alguna cosa per oblidar l'última polèmica que ha provocat després de confessar una cosa sobre Bertín Osborne

Bertín Osborne no està passant pel seu millor moment, tal com va explicar la seva filla Eugenia Osborne fa uns dies. A les últimes polèmiques amb Gabriela Guillén se li va sumar un problema de salut que l'ha obligat a refugiar-se de tothom.

Va ser fa uns dies quan Eugenia va confirmar el delicat estat de salut pel qual passava el seu pare després de contagiar-se de coronavirus. Les seves declaracions van tornar a situar el cantant al focus de la notícia després que ell confessés estar fart de la seva exposició mediàtica. Després d'això, Eugenia ha pres la determinació de deixar les polèmiques enrere i oblidar-se de tot, anant-se'n de festa amb la seva parella i els seus amics.

La decisió d'Eugenia Osborne després de cometre un error amb Osborne: se'n va de festa

Bertín Osborne no deixa d'acaparar l'interès mediàtic. Mentre continua renegant del fill de Gabriela Guillén en espera de fer-se una prova de paternitat, la seva salut se n'ha ressentit. No sabíem res del cantant des que es va saber de la malaltia que li va impedir anar al funeral del seu amic Paco Arévalo, fins ara.

Fa uns dies, Eugenia Osborne va ser l'encarregada de donar l'última hora sobre l'estat del seu pare, fent saltar les alarmes. Ha assegurat que estava "fluixet" i que el seu problema de salut s'havia "enquistat". "Està una mica alacaigut", va arribar a assegurar.

Primer pla d'Eugenia Osborne amb la cara seriosa mirant a càmera
Eugenia Osborne decideix oblidar la polèmica anant-se'n de festa | GTRES

Les seves declaracions van arribar fins a les orelles del seu pare que, segons sembla, no li va agradar que la seva filla parlés d'ell. Davant d'això, Eugenia ha pres la determinació d'allunyar-se de tot i refugiar-se en la seva parella i el seu grup d'amics.

El cap de setmana passat, la filla de Bertín va ser vista en un famós local de Chueca amb Miguel Barreiro. Salvaora Brown, que així es diu la sala de festes, va obrir fa uns quants mesos i s'ha convertit en una referència de la nit madrilenya.

Fins allà es va desplaçar Eugenia per intentar oblidar l'error que havia comès amb el seu pare en revelar el seu estat de salut. La noia es va mostrar feliç i relaxada mentre gaudia de l'ambient que regnava a la sala. Necessitava desconnectar i deixar de banda el que havia passat amb Bertín i el que havia provocat amb les seves declaracions.

L'error d'Eugenia Osborne: va parlar sobre l'estat de salut de Bertín Osborne

Eugenia no era conscient de la repercussió mediàtica que les declaracions sobre el seu pare provocarien. Des de l'aparició de Gabriela Guillén, Bertín es troba al focus mediàtic i ha arribat a mostrar-se realment cansat.

"Igual em trec del mig perquè estic fins als ous", va confessar a Instagram platejant-se la idea de prendre's un temps de reflexió. Per això, veure la seva filla parlant sobre ell li va causar cert malestar en tornar-se a sentir a l'huracà mediàtic.

Eugenia sempre s'ha mostrat molt discreta pel que fa a la vida del seu pare, però les seves declaracions van fer saltar les alarmes. "El veig una mica fluixet de salut, el veig regular, però bé, a poc a poc", va confessar mostrant la seva preocupació pel seu estat.

Plànol de Bertín Osborne molt enfadat mirant a càmera
A Bertín Osborne no li va agradar que Eugenia parlés sobre la seva salut | Europa Press

També va afirmar que el veia "feliç" i va revelar el lloc on es troba refugiat Bertín des de fa setmanes. "He estat aquest cap de setmana amb ell al camp", va explicar donant la ubicació del cantant.

Tot i que va evitar parlar sobre la fisioterapeuta i la seva recent maternitat, les declaracions d'Eugenia van causar un gran enrenou. Raó per la qual la influencer ha necessitat un temps de desconnexió per oblidar el que ha passat amb el seu pare.

De moment, Bertín continua amb el seu retir mediàtic en espera que les que aigües es calmin. Una cosa molt complicada tenint en compte el paper que té Gabriela a la seva vida.