Fotomuntatge de Toni Soler amb una imatge de la seva dona i una altra dels seus dos fills
GENT

La coneguda dona de Toni Soler amb qui té dos fills: la Júlia i el Martí

Es coneixen pocs detalls de la vida de Toni Soler. El de TV3 està casat i té dos fills

Des que Toni Soler va dir adeu com a presentador de l'Està passant de TV3 no ha tornat a aparèixer en pantalla. El català va assegurar que la seva marxa es devia al fet que tenia altres compromisos laborals, no obstant això, fins ara es desconeixen aquests nous projectes.

Però no venim a parlar de la trajectòria professional de Toni Soler, que és coneguda per molts. Si no del seu entorn més personal, de la seva dona i dels seus dos fills. I és que al públic també li agrada conèixer qui són els membres de la família de les personalitats que apareixen a la petita pantalla.

Toni Soler: la seva dona i els seus dos fills

Toni Soler està casat amb Laura Gas, la qual és editora de la revista El món d'ahir. Donant una ullada a les seves xarxes socials no hi ha dubte que tots dos formen una preciosa parella. És curiós veure Toni Soler, encara que només sigui en una foto, en la seva faceta com a marit o com a pare.

Imatge de Laura Gas, dona de Toni Soler

La veritat és que la parella no sol compartir fotografies dels seus fills, però alguna n'hem pogut trobar. Una cosa és clara, i és que el fill gran de Toni Soler és igual que el seu pare. Segons la dona del presentador “és una fotocòpia millorada del seu pare” i no li falta raó.

Imatge de Martí i Júlia, fills de Toni Soler

Els fills de Toni Soler i Laura Gas són la Júlia, la gran, i el Martí. La primogènita del matrimoni té 22 anys i el petit 20. No hi ha dubte que el clan Soler-Gas està format per artistes i és que, a banda de les professions dels pares, la Júlia és fotògrafa.

Toni Soler i la seva germana més coneguda

Els pares de Toni Soler deuen estar molt orgullosos dels seus fills, ja que, el presentador, també té una germana famosa. Sílvia Soler també és periodista, però un dia va decidir deixar-ho tot per dedicar-se al món de la literatura.

Sílvia Soler és una prestigiosa escriptora catalana, autora de cèlebres llibres com Petons de diumenge, L'estiu que comença o Nosaltres, després. Tant és així que ha guanyat importants premis literaris com el Prudenci Bertrana de novel·la o el Ramon Llull.

La família de Toni Soler va haver de viure un complicat episodi, ja que el 2020 li van detectar un càncer a la Sílvia. Afortunadament, després d'un dur tractament, la germana de Toni Soler va aconseguir vèncer la malaltia.

➡️ Gent

Més notícies: