Fotomuntatge d'Espartac Peran amb una imatge dels seus fills al cementiri
GENT

Espartac Peran emociona amb una foto dels seus fills: el pare feia el mateix amb ell

L'última foto d'Espartac Peran amb la Clàudia i l'Adrià, els seus dos fills petits, ha emocionat tots els seus seguidors

Espartac Peran ja fa temps que no surt en pantalla a la televisió pública de Catalunya. Tot i això, el periodista segueix treballant a la corpo, on dirigeix el concurs Atrapa'm si pots, presentat per Lluicà Ferrer. No hi ha dubte que es tracta d'un dels programes d'entreteniment de més èxit de TV3.

Trajectòria professional a part, Espartac Peran és molt actiu a través de les seves xarxes socials. De fet, sovint comparteix fotografies de la seva vida quotidiana amb els seus fills i la seva dona. Ara, ha publicat una nova imatge la qual ha commocionat tots els seus seguidors i seguidores.

Espartac Peran fa plorar amb la seva última foto

Com acabem de comentar, Espartac Peran ha compartit una preciosa instantània al seu compte d'Instagram. Una publicació on surt a la llum una de les pèrdues més doloroses per al presentador: la mort del seu germà. A la imatge, apareix el català amb la Clàudia i l'Adrià, els seus fills petits, en un cementiri.

Imatge d'Espartac Peran amb els seus fills al cementiri

Tot i que Espartac Peran no ha escrit res sobre això al peu de foto, tot fa pensar que estan visitant el seu germà Eliseu. Amb aquest gest, Espartac Peran fa amb els seus fills el mateix que feia el seu pare amb ell, tal com va explicar en una entrevista: visitar el nínxol del seu germà mort.

Espartac Peran i la seva pèrdua més dolorosa

Va ser el mes d'octubre del 2022 quan va publicar Tres desitjos abans de morir. De la mort, el dol i la vida. Amb aquest llibre, Espartac Peran pretenia apropar el lector a la seva experiència personal i a la de la seva família. Una vida marcada per la mort d'un ésser estimat.

"A casa la mort i el dol es van asseure amb tots, vaig créixer amb uns pares marcats per la mort del seu primer fill. Era el meu germà gran. No el vaig poder conèixer, no vam coincidir en el temps, però és com si el conegués de tota la vida", escriu.

Al llibre, Espartac Peran destapa els seus secrets més durs i els de la seva família. Diu que els seus pares van tenir un fill abans que ell naixés, que va morir quan tenia nou anys. Una realitat que, malauradament, viuen moltes famílies.

Fotomuntatge d'Espartac Peran

"Es deia Eliseu i és un germà que no vaig conèixer, encara que em fa ràbia dir això perquè realment tinc la sensació d'haver-ho tingut al meu costat. Va morir als nou anys abans del meu naixement. Per tant, jo vaig néixer en una família amb els pares marcats per la pèrdua d'un fill", va confessar.

"Jo veig uns pares que van canviar. El meu pare es va silenciar per sempre arran de la mort del meu germà. Jo vaig viure en una família molt feliç i no tinc cap retret cap als meus pares", va afegir Espartac Peran en una entrevista al Planta Baixa presentat per Agnès Marquès.

"Aquesta mena de pèrdua no se supera mai, el dol marxa, però la pena t'acompanya i la tens allà sempre. Cada setmana anàvem al cementiri amb el meu pare, que netejava el nínxol mentre parlàvem", va concloure el català. Ara, és ell qui va al cementiri amb els seus fills petits.

➡️ Gent

Més notícies: