Muntatge d'un primer pla de Camilo Blanes amb una gorra vermella, Camilo Sesto amb corbata de llacet i un munt de diners
GENT

L'error que ha comès Camilo Blanes amb l'herència milionària de Camilo Sesto

Camilo Blanes dilapida el llegat que el seu pare li va deixar en morir pagant-hi el seu polèmic i preocupant estil de vida

Camilo Blanes, com a únic descendent del mític Camilo Sesto, va ser designat com el seu hereu universal. Una quantitat propera als dos milions d'euros va passar a les mans del jove, que actualment travessa un període summament complicat. Tot i que és cert que en el passat havia patit problemes d'addicció, abans de morir el cantant semblava que s'havia recuperat.

Tanmateix, des de fa algun temps, Camilín, com és conegut popularment, ha experimentat una recaiguda preocupant. La mort del seu pare va sumir l'hereu en una profunda depressió, cosa que va desencadenar un retorn a les seves addiccions. Raó per la qual ha estat malbaratant l'herència milionària per poder costejar el ritme de vida que té actualment.

Camilo Blanes dilapida el llegat del seu pare amb les seves addiccions

Camilo Blanes va heretar la gran fortuna que durant anys va amassar Camilo Sesto gràcies al seu esforç i la seva llarga trajectòria musical. Des d'aleshores, la vida de Camilín ha esdevingut una voràgine de males decisions i pitjors companyies.

Actualment, el jove travessa una mala època que manté tot el seu entorn realment angoixat. Camilo, que ara s'identifica com a dona i vol que l'anomenin Sheila Devil, porta un estil de vida d'allò més polèmic.

Camilo Sesto posant en un photocall amb una corbata de llacet i un mocador al coll blanc
Camilo Sesto va nomenar hereu universal el seu únic fill | Europa Press

Tot va començar a capgirar-se quan el seu pare va morir. Aquest és el moment que l'entorn de Camilo data com a principi de la seva decadència. No va aconseguir superar la pèrdua i va cometre l'error de refugiar-se en les addiccions.

Aïllat a la luxosa mansió heretada a Torrelodones, el jove dilapida el seu patrimoni pagant els seus mals hàbits. Organitza festes interminables a què acudeixen certes persones que només contribueixen a la mala situació de Camilín. A més, compra de manera compulsiva coses que realment no necessita.

Plànol de Camilo Blanes amb una perruca pèl-roja fumant
Camilo Blanes dilapida l'herència del seu pare costejant el seu polèmic estil de vida | Instagram, @shelaw123

El seu comportament ha canviat de manera notable i cada vegada són més excèntriques les publicacions que comparteix a les xarxes socials. Visiblement desmillorat, Camilo apareix amb tota mena de perruques i sense dents, fruit dels efectes que tenen sobre ell les drogues.

Fins i tot la luxosa mansió que fos l'emblema de Camilo Sesto ha sucumbit aquest estil de vida. Qui hi ha pogut accedir recentment afirma que no queda res del glamur que va ostentar en vida del cantant. El desordre i la manca de manteniment són evidents a tot l'extens terreny de més de 5000 metres quadrats.

Camilo Blanes arruïna per complet tota la feina del seu pare

Malgrat que no està confirmada la quantitat exacta que Camilo va heretar, s'estima que va rebre prop de dos milions d'euros en actius financers. A més de la mansió de Torrelodones i el dineral que rep cada any per drets d'autor, al voltant dels 200 000 €. També posseeix un altre habitatge a la urbanització La Chopera.

Tot aquest patrimoni es calcula que rondaria els sis milions d'euros, segons ha publicat El Mundo. Ningú sap com administra Camilo aquesta quantitat de diners, però és evident que les seves extravagàncies se n'emporten una bona part.

Primer pla de Camilo Blanes, fill de Camilo Sesto, amb rostre seriós
Camilo Blanes va rebre més de dos milions d'euros | Europa Press

La seva salut mental no li permet controlar els excessos i és per això que la seva mare, Lourdes Ornelas, va voler incapacitar-lo. La raó principal és perquè tem per la seva vida, a causa dels seus problemes d'addicció, però també per evitar que continuï malbaratant.

Camilo tenia entre les mans l'oportunitat de fer alguna cosa gran amb l'herència, però ha acabat sent la pitjor condemna. Com que és major d'edat, la seva mare no pot demanar la incapacitació, per la qual cosa només li queda veure com el seu fill s'autodestrueix.

El jove no pensa demanar ajuda, encara que fa poc es va publicar que havia decidit internar-se en una clínica. Cosa que finalment no es va produir.