Muntatge d'un primer pla de Marcus Brandler seriós i Paloma Rocasolano seriosa amb un vestit de flors

GENT

L'entorn de Paloma Rocasolano dona informació delicada sobre Marcus Brandler

La veritat sobre què ha passat amb l'actual parella de Paloma Rocasolano, mare de la reina Letícia

La relació de la Paloma Rocasolano i el Marcus Brandler va sortir a la llum el setembre del 2021. Un mes després, la mare de la reina Letícia acudia amb la seva parella al lliurament dels Premis Princesa d'Astúries a Oviedo. Ara, gairebé tres anys més tard, l'entorn de Rocasolano ha filtrat una possible crisi entre tots dos.

Des que es va conèixer el romanç, el Marcus Brandler sempre ha mirat d'evitar cridar l'atenció de la premsa. Tot i això, la parella no s'amaga i de fet ha aparegut en diversos esdeveniments públics, així com celebracions familiars importants. Tot i això, ara tot sembla indicar que estarien travessant per una crisi sentimental.

Paloma Rocasolano i Marcus Brandler travessen una crisi sentimental

El Marcus Brandler es podria haver vist amb altres dones mentre estava amb la mare de la Letícia, fet que hauria provocat grans tensions entre ells.

L'última vegada que va ser fotografiat pels mitjans va ser en ocasió del 50 aniversari de la Telma, germana de la reina Letícia. Una celebració en què va coincidir amb altres amics i familiars i que mostrava al Marcus integrat a la família de la seva parella.

Muntatge de Paloma Rocasolano amb una jaqueta blava amb Marcus Brandler amb una camisa blanca i un cor trencat
Paloma Rocasolano i Marcus Brandler estan travessant per una crisi | e-noticies.cat, Europa Press

L'empresari d'origen britànic-nigerià tornava el somriure a la Paloma Rocasolano, que ha passat per durs moments a la seva vida. Brandler, que es dedica al comerç de diverses espècies i comestibles, viatja constantment a causa dels seus negocis. Sobretot es desplaça al continent asiàtic on realitza moltes transaccions comercials relacionades amb la venda a l'engròs de te, cafè i cacau.

Separat i pare de tres fills, ell va ser l'encarregat d'organitzar el 70è aniversari de la Paloma, al qual va assistir tota la família. Durant aquest temps, el Marcus i la Paloma han viscut una història d'amor apassionada.

La parella va ser fotografiada prenent un aperitiu a la localitat madrilenya de Boadilla del Monte, on es van mostrar molt afectuosos i apassionats.

La mare de la reina Letícia va tornar a creure en l'amor després de separar-se de Jesús Ortiz

Pel que sembla va ser l'advocat Robert Gavin Bonnar, parella de la Telma Ortiz, que va fer de celestí perquè es coneguessin. La Paloma, separada del Jesús Ortiz des del 1999, confiava de nou en l'amor després d'una relació que va mantenir el 2005 amb un arquitecte asturià que finalment no va prosperar.

Durant el temps que ha durat la relació, el britànic, tot i estar integrat al cercle íntim de la Paloma Rocasolano, sempre ha preferit mantenir un perfil baix. Brandler, que va estar convidat a l'aniversari de la Leonor el mes d'octubre passat, no ha estat fotografiat amb cap membre de la família reial.

Paloma Rocasolano i Marcus Brandler gaudeixen del seu temps junts fent turisme passejant agafats de la mà, el 4 de maig del 2022, a Madrid
Marcus Brandler s'ha mostrat integrat a l'entorn de Paloma Rocasolano | Europa Press

Ara tot apunta a una crisi a la parella formada per la Paloma Rocasolano i el Marcus Brandler segons el que ha avançat el periodista Robert Rodríguez. Una circumstància en què una infidelitat podria haver acabat amb la relació entre la mare de la reina i la seva parella.

➡️ Gent

Més notícies: