Muntatge de José Luis Martínez-Almeida somrient en un vestit negre, Joan Carles I amb rostre neutre i vestit negre i una carta

GENT

La carta que José Luis Martínez-Almeida ha enviat a Joan Carles I abans de la boda

José Luis Martínez-Almeida s'ha posat en contacte amb el rei emèrit per oferir-li una invitació

Ja ha començat el compte enrere perquè José Luis Martínez-Almeida i la seva promesa, Teresa Urquijo, es donin el 'sí, vull' davant dels seus amics i éssers estimats. Un enllaç previst que es produeixi aquest mateix dissabte, 6 d'abril.

Fins ara, han estat diverses les informacions que han transcendit en relació amb aquesta esperada boda, entre elles, alguns dels noms de la seva llarga llista de convidats. Tanmateix, el que realment ha acaparat tota l'atenció ha estat la carta que l'actual alcalde de Madrid ha enviat al rei Joan Carles I.

Muntatge de José Luis Martínez-Almeida somrient amb una camisa blanca i Juan Carlos I saludant dins un cotxe
José Luis Martínez-Almeida envia una carta a l'emèrit i li demana que assisteixi a la seva boda | e-noticies.cat, Europa Press

Segons ha transcendit aquests últims dies, José Luis Martínez-Almeida i la seva futura dona no s'ho han pensat dues vegades a l'hora de convidar l'emèrit al seu enllaç. Una notícia gens desgavellada després de conèixer el parentiu que uneix el monarca amb la família de la núvia.

L'àvia materna de Teresa Urquijo és Teresa de Borbó-Dues Sicílies i Borbó-Parma, propietària de la finca on es casa la parella i cosina de Joan Carles I. Motiu pel qual aquests han decidit enviar-li una carta a Abu Dhabi per convidar-lo oficialment al seu enllaç matrimonial.

A més de la invitació pertinent, tant José Luis Martínez-Almeida com la seva xicota li han escrit unes paraules. I el motiu no seria cap altre que convèncer-lo perquè els acompanyi el dia més important de les seves vides.

José Luis Martínez-Almeida i la seva futura dona han enviat una carta a Joan Carles I per convidar-lo a la seva boda

José Luis Martínez-Almeida i Teresa Urquijo han volgut que Joan Carles I els acompanyi el dia de la seva boda. Motiu pel qual no s'ho han pensat dues vegades a l'hora d'enviar-li una carta per convidar-lo de manera oficial.

Alguns mitjans de comunicació han posat sobre la palestra la possibilitat que l'emèrit acudeixi amb una de les seves dues filles, però descarten la presència de Felip VI. Ara bé, segons El Debate, sembla que el monarca ja hauria declinat aquesta invitació.

Teresa Urquijo amb rostre neutre vestida de blanc amb José Luís Martínez-Almeida somrient vestit de blanc
José Luis Martínez-Almeida i la seva promesa han convidat Joan Carles I | Europa Press

Tal com ha informat aquest mitjà, Joan Carles agraeix a José Luis Martínez-Almeida i Teresa Urquijo el gest tan bonic que han tingut amb ell. Però el més probable és que no pugui assistir a aquest esdeveniment social i familiar.

Hi ha dos motius principals que l'haurien portat a prendre aquesta decisió. D'una banda, el rei emèrit hauria de viatjar des d'Abu Dhabi només per ser present a la boda. A més, i a conseqüència de la seva presència a Madrid, caldria un ampli control de seguretat, cosa que és totalment innecessària.

Juan Carlos I al seient d'un cotxe i amb el cinturó posat
Anirà l'emèrit a la boda de José Luis Martínez-Almeida? | GTRES

No obstant això, i encara que la presència del rei emèrit en aquest enllaç és encara un misteri, diversos membres de la família Borbó sí que seran presents en aquest dia tan especial.

A més, la parella comptarà amb la companyia d'altres convidats il·lustres. Entre ells, Carmen Fernández d'Araoz Marañón, àvia de la núvia i neta del conegut metge i científic, Gregorio Marañón.

Sigui com sigui, aquest 6 d'abril, José Luis Martínez-Almeida passarà per l'altar amb Teresa Urquijo, una noia 22 anys menor que ell. La festa se celebrarà a la finca que Teresa de Borbó-Dues Sicílies i Borbó-Parma, cosina de l'emèrit, posseeix a la localitat madrilenya de Colmenar Viejo.

Després de la celebració de la boda, el matrimoni posarà rumb a les illes Maldives i Bhutan, les dues destinacions que la parella ha escollit per a la seva lluna de mel.

➡️ Gent

Més notícies: