Irene Urdangarin i Ainhoa Armentia amb Iñaki Urdangarin
GENT

L'entorn d'Iñaki Urdangarin resol els darrers dubtes sobre Ainhoa Armentia

Persones properes a l'exduc de Palma han resolt les incògnites més recents sobre Ainhoa Armentia

Irene Urdangarin es va retrobar amb el seu pare ara fa una setmana. L'exmarit de la infanta Cristina va viatjar fins a Cambodja per conèixer en persona la feina que la jove està desenvolupant al país asiàtic. Però Iñaki no va anar sol, l'acompanyava la seva parella, Ainhoa Armentia, un viatge que tots dos van fer per una raó molt concreta.

Algunes fonts properes a família qualifiquen la presència de l'advocada vitoriana com “una cosa rara”. Tot i això, altres persones de l'entorn directe de l'exjugador d'handbol ho han pres com una mica “el més normal”. La veritat és que el fet que Armentia hagi posat rumb a Cambodja amb Iñaki demostra que estan disposats a normalitzar les seves coses de cara als seus fills.

Ha quedat clar el motiu pel qual la parella va viatjar fins a Cambodja

Iñaki, amb la visita al país asiàtic, ha mostrat el seu suport a la seva filla. Irene en aquests moments s'ha convertit en protagonista de la notícia per les fotos en què apareix amb Juan Urquijo. La noia, que sempre s'ha mostrat tímida i discreta, sembla que el fet d'esdevenir notícia l'ha fet sentir incòmoda.

La visita del seu pare, per tant, ha estat útil per alleujar una mica la pressió que sent aquests dies en què el seu idil·li ha ocupat portades. A més a més, el fet que Iñaki hagi arribat a Cambodja acompanyat d'Ainhoa té una altra lectura.

Muntatge amb les cares d'Ainhoa Armentia i Irene Urdangarín

És un pas significatiu en la relació entre Ainhoa i Irene. Un acostament que Iñaki portava buscant des de fa uns quants mesos i que sembla per fi s'ha produït. Durant els gairebé tres anys que fa Iñaki i l'advocada vitoriana ha quedat clar que els fills de l'exduc de Palma no mantenien relació amb la parella del seu pare.

Tot i això, fa pocs mesos Ainhoa va tenir oportunitat de coincidir amb Pablo en un partit d'handbol. Ainhoa es va desplaçar llavors a Barcelona amb Iñaki per veure jugar el jove esportista.

Així, aquest viatge recent a Cambodja de la parella posa de manifest que les coses estan canviant. Al seu moment es va comentar que una de les condicions que la infanta Cristina va posar en el procés de separació va ser que els seus fills no tractessin amb Ainhoa. Cosa que està quedant en dubte a la vista dels esdeveniments.

Irene ha rebut el suport del seu pare en un moment delicat

En el seu moment es va comentar que Irene, encara que vol i respecta el seu pare, es va posicionar a favor de la seva mare dolguda pels fets. Ara que el divorci està signat i que la relació entre Iñaki i Ainhoa és estable la noia podria veure les coses d'una altra manera.

D'altra banda, aquesta situació contrasta amb la relació que manté Urdangarin amb els fills d'Armentia del matrimoni anterior. Així, el novembre passat veien la llum unes imatges en què es podia veure Iñaki amb la seva parella i el fill gran d'aquesta muntant amb bici per Vitòria.

Fotomuntatge de les cares d'Iñaki Urdangarin seriós pel carrer i la seva filla Irene seriosa al funeral de Constantí de Grècia

Caldrà esperar una mica més per veure aquestes esperades imatges en què els fills d'Iñaki apareguin amb qui és en aquests moments la dona de la seva vida.

➡️ Gent

Més notícies: