Primer pla d'Elena Rodríguez amb cara de sorpresa en el plató de 'Supervivientes 2023'

El missatge d'Elena Rodríguez, mare d'Adara Molinero, que ha preocupat a molts

Elena Rodríguez ha confirmat que està passant un mal moment

Elena Rodríguez va participar a Supervivientes 2020 després que Adara Molinero guanyés Gran Hermano VIP . Es va convertir en una cara molt popular, però més endavant es va retirar dels mitjans per centrar-se en la família. Des de llavors conserva un exèrcit de fans força poderós, exèrcit que s'ha preocupat força en llegir la seva darrera publicació.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Adara Molinero també ha concursat a Supervivientes , ella en l'edició del 2023 i la seva mare l'ha defensat a plató. Això ha fet que el públic recordi Elena, per això en els últims mesos està tenint tanta repercussió. Ha llançat un missatge estrany que ha fet saltar les alarmes, ja que ha reconegut estar vivint un moment delicat.

Elena no ha donat gaires dades, però sí que ha admès estar en una situació complexa. Per què no ha arribat fins al final de l'assumpte per resoldre els dubtes?

Primer plànol d'Elena Rodríguez amb rostre seriós en el plató de 'Supervivientes 2023'
Elena Rodríguez ha preocupat els seus fans | Mediaset

De moment no se sap res, però la seva filla ha donat una entrevista a Lecturas, així que tard o d'hora es parlarà del tema.

“Avui és un dia molt trist per a mi i no puc més, ho sento, però necessito temps”, ha escrit Rodríguez. A què es refereix i per què no parla clar? Tot fa pensar que fa al·lusió a un tema personal.

Elena Rodríguez publica unes paraules estranyes

Elena, després de publicar el tuit que ha preocupat tants seguidors, no s'ha tornat a pronunciar. Tampoc no ha comentat res sobre l'entrevista d'Adara Molinero, que ha aclarit diversos punts importants.

Adara fa un temps que està al centre de la polèmica perquè l'acusen d'estar en crisi amb el Bosco Martínez-Bordiú. La influencer ha aclarit que no és així i que estan millor que mai, tot i que tenen certes pors. El preocupa la diferència d'edat i que el Bosco no entengui les seves prioritats, ja que ella té un fill per atendre.

“Bosc i jo som nuvis, m'ho va demanar ell. Vam quedar per menjar i em va dir que li agradaria que allò nostre fos més seriosament”, ha explicat. Rodríguez aprova aquesta relació, de fet gaudeix d'un vincle especial amb el seu gendre, que és nebot del famós Pocholo.