Primer plano de Terelu Campos muy enfadada en 'Sálvame'

Terelu Campos confirma que Alejandra Rubio va enviar un missatge a Daniel Sancho

Terelu Campos ha explicat com se sent després de les novetats d'Alejandra Rubio

Terelu Campos ha donat noves explicacions sobre la situació d'Alejandra Rubio a Telecinco, que ha millorat les últimes setmanes. Alejandra col·labora en diversos programes de la cadena i ha demostrat que té molt bona informació sobre els temes del moment. Tant és així que ha aconseguit parlar amb l'entorn de Daniel Sancho, el fill de Rodolfo Sancho detingut a Tailàndia.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Alejandra Rubio ha rebut crítiques per part de Miguel Frigenti, que l'acusa d'apoderar-se de la seva informació. Terelu ha explicat que la seva filla ha treballat de valent per aconseguir les dades que posteriorment va fer públiques a Telecinco. De fet, es va molestar a escriure un missatge al mateix Daniel, però no va obtenir resposta perquè ja era a la presó.

Terelu Campos ha confirmat que Alejandra va contactar amb el fill de Rodolfo Sancho per aconseguir informació. Es va prendre el tema tan de debò que ni tan sols va compartir la seva investigació amb ella perquè volia tenir-ho tot ben lligat.

Captura de pantalla d''Así es la vida' on es mostra Alejandra Rubio donant l'última hora del cas de Daniel Sancho
Alejandra Rubio maneja molt bones dades sobre Daniel Sancho | Mediaset

“No et puc dir res, prefereixo lligar-ho tot abans de dir les informacions que tinc”, va dir Rubio a Terelu. Aquesta última assegura que se sent “molt orgullosa”: “Si no ho dic, rebento”.

Campos coneix millor que ningú com funciona la televisió i sap que Alejandra està rebent moltes crítiques. Tanmateix, assegura que tot el seu entorn està molt satisfet per com està tractant aquesta notícia tan complexa.

Terelu Campos dona noves dades sobre Alejandra Rubio

Terelu ha revelat que Alejandra té amics en comú amb Daniel, per això maneja dades sobre el tema. De fet, va aconseguir el seu número de telèfon i s'hi va posar en contacte, però ja era massa tard. El jove ja havia ingressat a la presó de Koh Samui.

Campos ha aplaudit Rubio i assegura que tota la família està en la mateixa posició. La veritat és que, gràcies a ella, han sortit a la llum moltes informacions.

Primer pla d'Alejandra Rubio amb rostre de sorpresa al plató de 'Fiesta'
Alejandra Rubio és l'orgull de Terelu Campos | Mediaset

“Veure-la envoltada d'experts tractant aquest tema amb el rigor i la serietat que mereix crec que ha estat un creixement personal increïble. Soc una mare estricta en tots, però en l'àmbit professional potser més, probablement ho soc perquè amb mi han estat molt estrictes”.

Després, hi afegeix: “També crec que és important que, quan algú fa les coses bé, trobi el reconeixement de qui t'exigeix”.