Muntatge de Belén Esteban amb la seva mare somrients al costat de la imatge amb la reina Letizia

GENT

Belén Esteban fa sentir orgullosa la seva mare amb el gest que va tenir la reina Letizia

Belén Esteban ha compartit un nou detall sobre la seva especial trobada amb la reina Letizia i la reacció que va tenir la seva mare

Belén Esteban ha ofert nous detalls sobre la trobada que va tenir amb la reina Letizia, amb què va poder coincidir en el 25è aniversari del diari La Razón.

Allí, la princesa del poble va tenir l'oportunitat de parlar amb la reina i presumia orgullosa de les imatges que es va poder treure al costat d'ella i també al costat del Felip VI.

En aquell moment, Belén Esteban es mostrava molt feliç per haver pogut estar tan a prop seu i ara ha presumit del bonic gest que va tenir Letizia amb la seva mare.

Captura de la publicació de Belén Esteban amb la reina Letizia
Belén Esteban presumeix de la seva trobada amb Letizia | @belenestebanmenendez

I és que durant aquesta breu trobada, sembla que la reina es va mostrar molt propera, i fins i tot li va permetre aturar-la. "Em va dir que li digués Letizia i em va preguntar per la meva mare", ha confessat Belén durant la seva visita al programa Showiano a Movistar+.

A més, la de Paracuellos tampoc va voler perdre aquesta oportunitat per animar la monarca a veure el seu programa a Netflix.

Però aquesta no va ser l'única anècdota que va arribar a protagonitzar amb Letizia aquella nit, i és que Betlem també explicava que la reina li va donar un gran consell.

Belén Esteban, molt orgullosa de la trobada amb la reina Letizia

I és que Letizia li va explicar com posar per sortir bé a les fotos. Sens dubte, un truc que la televisiva posa en pràctica a cadascuna de les seves aparicions públiques.

"Em va dir que li ho va ensenyar Cristiano Ronaldo", li reconeixia a Eva Soriano entre rialles. A més, la princesa del poble ha manifestat un dels seus desitjos més grans, que és un altre que el de poder compartir un grup de Whatsapp amb els reis.

Belén Esteban somrient amb una camisa negra
Belén Esteban molt feliç amb la seva nova vida | Europa Press

En aquest cas, la polèmica estaria servida, i més tenint en compte les polèmiques que han esquitxat la família reial aquests darrers mesos.

Després d'haver viscut aquest moment tan especial i inoblidable, l'Esteve no dubtava a imprimir la imatge i col·locar-la en un lloc on la pugui veure sempre.

Així, la seva mare prenia la decisió de posar-la al saló, demostrant com n'és d'orgullosa la seva filla per aquest nou èxit personal.